Cum a fost surprinsă Denise Rifai, noaptea, la scurt timp după ce s-a vehiculat că demisionează de la Kanal D

Publicat: 06 iun. 2021, 22:53 Autor: Maria Apostol Vedete

După nici opt luni de când a început colaborarea cu Kanal D, Denise Rifai ar fi amenințat cu demisia, spun diverse surse, din cauza unor neînțelegeri. Apele par să se fi liniștit însă, iar cunoscuta prezentatoare își vede în continuare de rutina ei de seară: o oră de fitness, după care o sesiune de cumpărături.

Denise Rifai este, fără doar și poate, una dintre cele mai incisive prezentatoare din România. În spatele acestei imagini dure se află, de fapt, o femeie sofisticată, cu tabieturi feminine, la care nu poate renunța.

Chiar dacă trece printr-o perioadă tensionată din punct de vedere profesional, iar unii spun că ar amenința inclusiv cu demisia de la Kanal D, Denise Rifai se relaxează fâcând două lucruri care îi plac foarte mult: sport și cumpărături.

Paparazzi CIAO.RO au surprins-o într-o seară, târziu, după ora de fitness, în timp ce își ”încărca” mașina cu provizii pe care le făcuse la un supermarket de cartier. Îmbrăcată într-o pereche de colanți super mulați, vedeta TV a bifat o nouă apariție de senzație!

Lesne se poate observa faptul că orele petrecute la sală au dat rezultate, iar Denise Rifai se poate lăuda cu un corp perfect tonifiat și forme de invidiat.

L-am înfruntat pe tata”

Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de puțin, iar atunci când o face aflăm că erou îi este tatăl, iordanian de origine. „Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai.

 

 

 

Publicat: 06 iun. 2021, 22:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă