Cum fac amor thailandezele. Metoda secretă care șochează pur și simplu!

Publicat: 26 Apr. 2020, 16:00 Life

Felul de a face amor în anumite zone ale lumii diferă extrem de mult, uneori metodele secrete ale anumitor popoare fiind șocantă pentru populația di Europa.

Thailandezele, de exexmplu, sunt dispuse să își sacrifice propria plăcere sau sănătate pentru a le oferi partenerilor senzații intense. Din acest motiv sunt printre cele mai căutate în toată lumea.

Absența umidității poate fi o piedică neplăcută și dureroasă în timpul relațiilor sexuale. Cu toate acestea, există femei care acceptă sau aleg să facă sex cu partenerii lor „pe teren uscat”. Da, chiar dacă sună dureros, aceasta este o nouă tactică a femeilor din Thailanda, Indonezia, America de Sud și Africa.

Aceste femei sunt dispuse să-și sacrifice propria plăcere sau sănătate pentru a le oferi partenerilor senzații intense. Ele au dat o nouă interpretare metodei „dry sex” , care reprezenta până acum puțină vreme sex fără penetrare.

Noua interpretare a dry sexului este ca actul sexual să se consume „pe uscat”. Femeile din Thailanda folosesc diverse metode înainte de a face sex. „Un vagin umed transmite faptul că femeia obișnuiește să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Vaginul uscat, pentru mine cel puțin, creează impresia că femeia este cuminte, pură”, a explicat Lukkana Punvichai, o jurnalistă de origine thailandeză.

Pentru a practica noua metodă thailandezele folosesc înainte de sex praf de cretă, nisip, frunze ori diverse ierburi, hârtie sau burete. De asemenea, multe femei apelează în mod inconștient la dușurile interne cu lichide pe bază de sodă caustică, ce conțin detergenți, antiseptice, alcool și chiar clor.

Citeşte şi: Cum fac amor turcoaicele. Sunt unice în lume. În ce constau practicile sexuale şocante

Citeşte şi: Cum făceau amor gheișele! Trucurile expertelor în pat, dezvăluite!

Publicat: 26 Apr. 2020, 16:00 Life
Pe aceeași temă