Emily Burghelea e în culmea fericirii! O să aibă un băiețel! “Ne-a fost foarte greu…”

Publicat: 28 nov. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Emily Burghelea e în culmea fericirii! Emily Burghelea are lumea la picioare la cei 24 de ani ai săi. Are o comunitate frumoasă pe social media, o carieră pe care și-o construiește ușor dar sigur în televiziune. Și se pregătește să devină mamă pentru a două oară.

Abia ce a aflat sexul celui de-al doilea copil și l-a împărtășit cu fanii și urmăritorii săi. Ea și “iubitul lui Emily” vor avea un băiețel și sunt în culmea fericirii. Cum a ținut însă tot acest secret și cum a reușit să își țină în frâu curiozitatea, Emily Burghelea a făcut totul public.

Emily Burghelea e în culmea fericirii!

“E băiat!”, și-a anunțat Emily Burghelea urmăritorii de pe Facebook și Instagram, printr-un video realizat alături de fiica ei, Amedea, și de partenerul său de viață. Frumoasa influneceriță a reușit să țină ascuns până acum sexul celui de-al doilea copil al său. Însă când, în sfârșit, l-a aflat, a sărit în sus de bucurie.

“Fetiță sau băiețel? Această este întrebareaaaaaaaa, și ce mă bucur, că am reușit să ajungem până în punctul acesta fără să aflăm ce o să fie!!!!!

Suntem niște persoane extrem de curioase din fire și ne-a fost FOARTE greu, dar vă spun sincer că nu am fi reușit să păstrăm secretul dacă nu ne-am fi “autosabotat”!

A fost dificil, dar am avut noroc! Plicul de la Dna. Doctor în care se află scris sexul bebelușului a stat în posesia noastră doar 10 minute!

L-am “predat” unor prieteni foarte buni imediat după ce Doamna Doctor ni l-a dat și după, am rugat-o frumos să nu ne ofere vreo informație suplimentară la consultațiile următoare, nici dacă o implorăm!

Ce credeți că s-a întâmplat?

Pe parcursul lunilor i-am rugat de mai multe ori pe prietenii noștri să deschidă plicul, pe doamna doctor am întrebat-o mai în glumă, mai în serios dacă e băiat sau fată, dar dragii de ei, nu ne-au oferit informația.. Și, iată-ne pe noi, cum nu am putut să aflăm ce este chiar dacă poate…am fi vrut!

Și la Amedea am încercat, dar nu am reușit…. Plicul era la noi și l-am deschis.  Se spune că omul învață din experiență! Așa am și făcut! Am plecat de la premisa că vrem să creăm o amintire frumoasă! Îmi imaginez că va fi un moment special, în care o să o țin strâns în brațe pe Amedea… o să îl simt aproape pe Andrei…

Îmi doresc trăim împreună momentul la maximă intensitate… cu suspans, cu adrenalină, cu tot ce este mai frumos și toate acestea în cinstea noului nostru membru al familiei, fie ea fetiță sau băiețel! Peste ani și ani, această va fi amintirea bebelușului! Va putea să ne vadă pe toți acolo, fericiți, bucurându-ne că pur și simplu… este! Team #fratepentruamedea VS Team #sorăpentruamedea, voi din ce echipă faceți parte?  Ce credeți că o să fie?

Sunt curioasă care sunt statisticile! Eu m-am tot uitat pe internet, cum arată burtică de fetiță, cum arată cea de băiat, dar nu am ajuns la o concluzie pentru că se schimbă în fiecare zi. Hai să vedem cine are dreptate! Momentul se apropie cu pași repezi!”, a povestit Emily despre cum a reușit atât ea cât și partenerul ei de viață să țină secretul despre sexul bebelușului și să creeze suspansul la aflarea acestuia.

A împlinit 24 de ani și este recunoscătoare

Emily Burghelea este foarte tânără și deja realizată pe toate planurile. Ea a împlinit în luna noiembrie 24 de ani și urmează să aducă pe lume, în curând, pe cel de-al doilea copil al său.

“Prima zi la 24 de ani.  Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare persoană din viața mea… Am simțit atât de multă iubire, atât de multă fericire, atât de multă împlinire… De ziua mea m-am simțit specială și asta datorită oamenilor speciali din viața mea, care au avut grijă să mă facă cea mai fericită și nu este vorba de flori, cadouri sau surprize, e vorba de simplă prezență, îmbrățișările sincere și vorbele frumoase…

Se spune că ce dai aia primești însă eu nu știu ce am făcut să merit tot ce mi se întâmplă, îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru toate darurile pe care mi le-a oferit, în cei 23 de ani pe care i-am trăit până acum pe acest pământ, mi-a îngăduit să-mi întâlnesc sufletul pereche la o vârstă fragedă, mi-a dăruit un copil iar acum cel de-al doilea este pe drum, ce-mi pot dori mai mult de la viață? Pentru mine, familia este totul, să-i știu pe ei fericiți și sănătoși este tot ce contează iar de ziua mea asta este tot ce îmi doresc!”, au fost cuvintele lui Miryam la ceas aniversar.

Are un sprijin de nădejde în soțul ei

Emily Burghelea își laudă jumătatea, pe Andrei, care este un adevărat sprijin pentru ea în creșterea fetiței lor, mai ales acum când li se va mări familia și vor mai avea un băiețel.

“Andrei mă ajută foarte mult. Și m-a ajutat foarte mult. Fără el n-aș fi putut. Cred că fără el nici nu aș fi continuat facultatea. În mintea mea era aproape imposibil să am grijă de Amedea în proporție de 100% și să fac și facultatea. El mi-a zis “Sunt aici pentru tine, hai să facem asta împreună. E important pentru tine”, a spus Emily Burghelea intr-un interviu exclusiv pentru Ciao.

Publicat: 28 nov. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă