J. Balvin și modelul Valentina Ferrer vor deveni părinți

Publicat: 18 apr. 2021, 12:50 Autor: Elena Vedete

J. Balvin, artistul cunoscut pentru piese precum ”Tranquila” ori ”Mi Gente”, va deveni tătic. Valentina Ferrer, partenera sa, este însărcinată.

J. Balvin și iubita sa, modelul Valentina Ferrer, vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi au făcut anunțul de curând, când au pozat pe coperta revistei Vogue Mexico, potrivit People. De asemenea, artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că partenera sa a considerat că timpul petrecut în carantină este perfect pentru a avea un copil.

”Familia se mărește”, a scris modelul pe Instagram, în dreptul în care apare alături de partenerul ei, J. Balvin, care o ține în brațe. În interviul respectiv, Valentina a dezvăluit care a fost momentul în care a decis că vrea un copil: ”După carantină, am spus: Acesta este momentul meu. Nu, nu momentul meu. Momentul bebelușului meu”, a mărturisit ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

Fosta Miss Argentina a dezvăluit, de asemenea, și care a fost momentul în care a aflat că este însărcinată, dar și cum a reacționat partenerul ei. ”Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste consecutive, pentru că nu-mi venea să cred. Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am spus față-n față, însă așa a reacționat”, a mai mărturisit ea.

J. Balvin și Valentina sunt împreună de câțiva ani

J Balvin este cunoscut în întreaga lume datorită hiturilor sale, nici iubita sa nu este mai prejos. Aceasta este deja o figură celebră pe covorul roșu, fiind fosta Miss Argentina. De asemenea, iubita lui J Balvin a concurat și în cadrul show-ului Miss Universe, în 2014, unde s-a clasat în top 10.

Sursa foto: Valentina Ferrer Instagram

Publicat: 18 apr. 2021, 12:50 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă