Elena Merișoreanu a devenit străbunică. Primele declarații: „L-am ținut în brațe din momentul în care…”

Publicat: 29 iun. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete

Elena Merișoreanu a devenit străbunică. Bucurie mare pentru îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu. Artista a devenit pentru prima dată străbunică.

Mai mult decât atât, interpreta este extrem de fericită, declarând că a reușit să își țină strănepotul în brațe chiar în primele lui minute de viață.

„E o bucurie imensă. Atunci când am avut fetițele mici mă gândeam: ‘Doamne, să ajung să le văd la școală, să ajung să le văd la facultate, să le văd măritate’. Când au făcut copii și am văzut că au copii, zic, domne, îmi văd nepoții. Dar ca să ajung să îmi văd strănepotul, nu mă așteptam.

L-am ținut în brațe din momentul în care pe ea o cosea, pentru că a făcut cezariană, iar fetele au ieșit afară, mi-au dat voie, echipată cum trebuie, și l-am ținut în brațe”, a declarat Elena Merișoreanu pentru unica.ro.

Elena Merișoreanu a devenit străbunică

Cântăreața este în culmea fericirii, mai ales că primul său strănepot este un băiețel sănătos, care a luat nota 10 atunci când s-a născut.

„Fata (n.r. – nepoata) se simte foarte bine, a făcut cezariană. Copilul a luat nota 10, trei kilograme trei sute, 55 centimetri, are părul mare, m-am și mirat de el, Doamne, ce păr mare are. E băiat, e frumos. Sunt sănătoși, și el, și ea, și asta este cel mai important”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 „A treia zi i-a dat drumul că era foarte bine. Și e la ea acasă. Aste e cel mai important, că sunt amândoi sănătoși. Acum e mai greu, că ea fiind cu operația, nu poate să ridice. Zice, „măi mamaie, dar eu nu am simțit nimic!” Cred și eu. Eu m-am chinuit vreo 7-8 ore, am țipat de am sculat tot spitalul pe vremea aia”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Ce prenume va purta primul strănepot al Elenei Merișoreanu

Elena Merișoreanu a dezvăluit și prenumele pe care îl va purta primul ei strănepot.

„Pentru că ea s-a rugat mult la Sfântul Antonie cel Mare pentru că doctorii i-au spus că nu poate să facă, ea s-a dus acolo cred că vreun an de zile, nici nu mi-a spus. O vedeam că pleacă, că se duce la Biserică, dar nu știam de ce se duce. Mă bucuram că se duce pentru că tineretul în ziua de azi nu prea mai merge la Biserică și eu mă bucuram pentru ea. Așa că a mers acolo și îi pune prenumele Antonio”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, scrie demamici.ro.

Publicat: 29 iun. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă