EXCLUSIV | Ce face Elena Merișoreanu la 77 de ani! Alte vedete o fac de la 20: “Le păstrez ca pe cel mai de preț lucru”

Publicat: 08 iul. 2024, 12:18 Autor: Andreea Archip Vedete

Elena Merișoreanu este adepta procedurile estetice care o ajută să arate și să se simtă bine în pielea ei. În vârstă de 77 de ani, artista de muzică populară a povestit, pentru CIAO.RO, că vrea să apeleze la un lifting facial cu fire de suspensie la nivelul obrajilor, ea fiind foarte atentă la look-ul său și dorindu-și să arate impecabil la fiecare întâlnire cu publicul. Elena Merișoreanu ne-a povestit că a avut norocul să câștige bine și să își permită să se răsfețe și să își cumpere tot ce își dorește. În ceea ce privește costumele populare, artista are modele prețioase atât din punct de vedere sentimental, fiind moștenite de la bunica ei, cât și material.

Elena Merișoreanu apelează de aproximativ 6 ani la intervenții estetice care nu presupun operație, pentru a-și șterge semnele trecerii timpului de pe chip. Artista își reface tatuajele cosmetice de la nivelul sprâncenelor, dar și al buzelor.

Amânați vacanța pentru toamnă?

Eu sunt într-o continuă vacanță, pentru că plec foarte mult în străinătate, cânt la Diasporă, așa că nu cred că îmi mai rezerv vacanță. Pentru mine vacanța înseamnă să mă duc la locurile de baștină, să mă întâlnesc cu cei dragi și asta e cea mai fericită zi pentru mine.

Elena Merișoreanu are de făcut două ședințe pentru sprâncene plus retuș la buze

Cine vă însoțește la acest eveniment?

Prietena mea. Este specialist în tatuaj cosmetic. Am avut sprâncenele tatuate în SUA și erau albastre. Toată lumea spunea: “Dragă, prea sunt albastre!” Uite că am găsit-o pe Ștefania Zaharia care a reușit să mi le scoată. Bineînțeles că nu m-am ținut de tratament, dar o să mă duc, timpul nu ne prea permite.

Ce îi mai recomandați?

Trebuie să vină să își termine sprâncenele, pentru că suntem în proces cu ele. Mai urmează încă două ședințe ca să arate perfect. Vom umbla și la formă în continuare și să își facă retușul și la buze ca să scape de orice fard. Mai rămâne un blush și restul e perfect.

Elena Merișoreanu: “Urmează să mă duc să îmi bag fire în obraz”

Nu vă arătați vârsta. La ce proceduri apelați de obicei pentru întreținere?

La orice, dar nu fac operație. Nici nu mi-am făcut niciodată intervenție chirurgicală, eu mai îmi fac un acid hialuronic pe ici, pe acolo. Urmează să mă duc să îmi bag fire în obraz, care sunt foarte bune și la vârsta mea, la 77 de ani, cred că trebuie să-mi fac ceva atâta timp cât încă mai merg la evenimente cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar operații nu îmi fac!

La ce vârstă ați început să apelați la diverse proceduri de întinerire, de estompare a ridurilor?

Acum vreo 5 – 6 ani. Nu am avut nevoie mai devreme.

Ați avut teama dacă nu iese bine rezultatul?

Nu, pentru că nu mă duc la orice salon. Mă duc la saloane unde sunt profesioniști și sunt convinsă că nu dau greș.

Vreodată ați avut teama de a nu avea bani?

Nu am avut teama asta, pentru că Dumnezeu cred că din momentul în care am urcat pe scenă, am avut parte de bani. Eu am fost și salariată 38 de ani la Ansamblul Rapsodia, unde am vizitat planeta în lung și în lat și mulțumesc lui Dumnezeu nu prea am dus lipsă de bani.

Elena Merișoreanu are costume populare valoroase: “Le-am recondiționat și le păstrez ca pe cel mai de preț lucru”

Ce vă place să vă cumpărați? Cum vă răsfățați?

Tot ce îmi doresc, tot ce am poftit eu mi-am cumpărat. Nu cred că apelez la lucruri care nu m-ar avantaja sau care nu ar fi bine pentru vârsta mea. Nu am fost o femeie modernă, dar am știut să mă îmbrac cu ceea ce îmi vine bine.

Câte costume populare aveți?

Fără număr! Am foarte multe și le prețuiesc enorm de mult. Am costume de la bunica mea, cred că au vreo 150 de ani. Le-am recondiționat și le păstrez ca pe cel mai de preț lucru.

Le îmbrăcați la ocazii speciale?

Numai la ocazii speciale, pentru că sunt foarte grele și nu sunt ușor de purtat, mai ales când sunt căldurile astea mari.

Publicat: 08 iul. 2024, 12:18 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×