Elena Merișoreanu, înșelată de soț! Artista a rămas prietenă cu amanta lui Viorel Croitoru

Publicat: 02 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria populară, dar puțini sunt cei care știu prin ce a trecut în urmă cu mulți ani. Interpreta de muzică populară a fost înșelată de soț!

Elena Merișoreanu este căsătorită de o viață cu Viorel Croitoru și nu s-a pus vreodată problema despărțirii. La un moment dat, însă, artista a avut parte de șocul vieții sale. Soțul ei a înșelat-o cu o colegă de breaslă. În momentul în care a aflat, Elena Merișoreanu a pus la cale un plan ca să se răzbune.

Întoarsă în țară, interpreta de muzică populară a invitat-o la ea acasă pe amantă, sub pretextul unei întâlniri amicale. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură și îndrăgita cântăreață a preferat să treacă cu vederea peste infidelitatea soțului ei. Ba chiar… Elena Merișoreanu a rămas prietenă cu amanta lui Viorel Croitoru.

”Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-ale mele o scrisoare și îmi zice: ”Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!”. Am sunat acasă, la o vecină și am întrebat-o dacă la mine acasă este lumină pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ”Cred că e soacra ta”, mi-a zis vecina.

Mi-am dat seama despre ce este vorba… Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: ”Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”. A făcut niște ochi mari la mine și a zis: ”Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla de la emisiune”, a mărturisit Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merișoreanu face sacrificii ca să fie pe scenă

După ce a fost supusă unei operații la corzile vocale, Elena Merișoreanu se confruntă cu alte probleme de sănătate. Artista nu vrea să renunțe la concerte și la diverse evenimente așa că a luat măsuri. Cântăreața de muzică populară a apelat la ajutorul unui specialist pentru a ameliora durerile pe care le are din cauza problemelor la picioare.

”Dacă nu am fost cuminte când a trebuit. Sănătate nu îi mai cer lui Dumnezeu, că mi-a dat altele. M-am pus pe tocuri, am urcat pe scenă. De câte ori am căzut, numai pe ăla am căzut. Am făcut tot felul de terapii. Pot să merg, nu am ajuns să merg cu bastonul, doamne ferește! Stau câte o oră pe tocuri pe scenă, e un efort. 

Am făcut și cate 25 de injecții în picior. Fac și în celălalt, ca să nu se îmbolnăvească. Normal că doare! Aș minți dacă aș spune că nu mă doare. Îmi recoltează sângele, apoi durează trei ore până îl bagă la centrifugă, între timp fac și perfuzii cu vitamine, pentru stare de bine, urmează infiltrații, laser rece. După fiecare procedură simt cum ceva umblă pe picioare”, a mărturisit Elena Merișoreanu la Teo Show.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 02 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×