Elena Merișoreanu s-a tunat la 76 de ani! Ce operație estetică și-a făcut la nivelul feței: ”Vai de capul meu!”

Publicat: 30 ian. 2024, 10:45 Autor: Alina Nistor Vedete

Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician! Interpreta de muzică populară ține enorm la imaginea ei, așa că a decis să facă o schimbare radicală.

Fără doar și poate, Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Nu mai este niciun secret faptul că interpreta de muzică populară are, de foecare dată, apariții impecabile. Iar, recent, din dorința de a arăta și mai bine, Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

Artista și-a făcut o blefaroplastie. Este o procedură chirurgicală estetică care vizează îmbunătățirea aspectului pleoapelor, atât superioare, cât și inferioare. Scopul principal al blefaroplastiei este eliminarea excesului de piele, mușchi sau grăsime din jurul ochilor pentru a îmbunătăți aspectul acestora. Această intervenție poate contribui la reducerea aspectului pungilor de sub ochi, la eliminarea excesului de piele care poate provoca aspectul obosit și la refacerea unui contur mai ferm al pleoapelor.

După intervenție, Elena Merișoreanu s-a arătat extrem de mulțumită de felul în care a lucrat medicul. Și asta pentru că nu a simțit nicio durere. Abia după o săptămână, însă, se va vedea rezultatul final.

„Vai de capul meu! N-am simțit nimic. Când mă machiez, de multe ori mă simt mai… mă mai înțep eu singură așa, dar acum n-am simțit absolut nimic. Abia aștept să văd cum sunt, abia aștept să treacă 7 zile”, a spus artista.

Elena Merișoreanu, înșelată de soț

Elena Merișoreanu este căsătorită de o viață cu Viorel Croitoru și nu s-a pus vreodată problema despărțirii. La un moment dat, însă, artista a avut parte de șocul vieții sale. Soțul ei a înșelat-o cu o colegă de breaslă. În momentul în care a aflat, Elena Merișoreanu a pus la cale un plan ca să se răzbune.

Întoarsă în țară, interpreta de muzică populară a invitat-o la ea acasă pe amantă, sub pretextul unei întâlniri amicale. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură și îndrăgita cântăreață a preferat să treacă cu vederea peste infidelitatea soțului ei. Ba chiar… Elena Merișoreanu a rămas prietenă cu amanta lui Viorel Croitoru.

”Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-ale mele o scrisoare și îmi zice: ”Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!”. Am sunat acasă, la o vecină și am întrebat-o dacă la mine acasă este lumină pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ”Cred că e soacra ta”, mi-a zis vecina.

Mi-am dat seama despre ce este vorba… Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: ”Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”. A făcut niște ochi mari la mine și a zis: ”Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla de la emisiune”, a mărturisit Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 ian. 2024, 10:45 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×