Cum se menține Elena Merișoreanu! E incredibil la ce tehnici de înfrumusețare apelează

Publicat: 26 nov. 2023, 12:11 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cum se menține Elena Merișoreanu! E incredibil la ce tehnici de înfrumusețare apelează cântăreața de muzică populară!

Elena Merișoreanu a participat la deschiderea unei clinici de înfrumusețare. Vedeta folclorului românesc a povestit, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, la ce tehnici de înfrumusețare apelează.

Cum se menține Elena Merișoreanu!

”Am venit să inaugurăm un salon de înfrumusețare cu foarte multe proceduri și aparate la care apelez și eu, că-mi dau o stare de bine. Când am timp liber, merg cu cel mai mare drag la masaje faciale, dar și la tratamente corporale. Merg ele, fetele astea tinere, nu e normal să mă duc și eu (râde)?

Pe lângă procedurile acestea care mă încântă și mă relaxează, îmi mai pun și eu un acid hialuronic, din când în când, și-mi fac lifting non-chirurgical cu fire resorbabile, să-mi mai ridice gușa. Oricum mă bucur acum că am găsit un salon cu un aparat ”minune” care mă va ajuta să elimin gușa asta care mă enervează. La operații estetice în adevăratul sens al cuvântului nu am recurs niciodată”, a declarat Elena Merișoreanu pe care am întâlnit-o la inaugurarea unei clinici de înfrumusețare, pentru Ciao.ro.

La eveniment au mai participat Elena Gheorghe, Ilinca Vandici și Cristina Dorobanțu, trei vedete cu o siluetă de invidiat care apelează, de asemenea, frecvent, la tratamente corporale, dar sunt nelipsite și de la sala de fitness.

Publicat: 26 nov. 2023, 12:11 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă