Elena Merișoreanu dă de pământ cu Monica Gabor! Ce i-a reproșat după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Publicat: 08 nov. 2023, 16:22 Autor: Alina Nistor Vedete

Elena Merișoreanu a pus-o la zid pe Monica Gabor. Îndrăgita interpretă de muzică populară o acuză pe fosta ”scorpie de la Izvorani” că nu-l ajută pe Irinel Columbeanu, care trăiește acum la azil din mila unor prieteni.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să recurgă la gesturi extreme. Și-a vândut tot ce avea!

Recent, Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu. Printre cei care l-au încurajat pe omul de afaceri se numără și Elena Merișoreanu. Artista este de părere că Monica Gabor ar trebui să ia atitudine în cazul fostului ei soț și să-l ajute având în vedere situația lui.

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”a mărturisit Elena Merișoreanu pentru viva.ro. 

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de mai bine de un deceniu

Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor a fost fotomodel și, în trecut, a fost măritată cu afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat.

După despărţire, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Anthony.

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 08 nov. 2023, 16:22 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă