Monica Gabor și Irina i-au citit cărțile lui Irinel Columbeanu! Ce au avut de zis: „Îmi închipui că știe și Mr. Pink”

Publicat: 03 mart. 2023, 12:34 Autor: Camelia Vedete

Monica Gabor și Irina i-au citit cărțile lui Irinel Columbeanu! Ce au avut de zis cele două despre dezvăluirile incendiare, pe care fostul om de afaceri le-a făcut.

Irinel Columbeanu a dezvăluit faptul că a luat legătura cu Monica Gabor și fiica lor, Irina. Cele două i-au spus că i-au citit cărțile, iar fostul afacerist a precizat că le-a și plăcut. Asta pentru că nu a primit niciun comentariu negativ legat de dezvăluirile pe care le-a făcut în cele 3 volume.

„Din ceea ce mi-a spus ea, a citit-o atât ea, cât și Irina. Consider că le-a plăcut, că nu am primit comentarii legate de conținutul cărții. Îmi închipui că știe (n.r. Mr. Pink de carte), deoarece cred că nu este greu să traducă singur acele pasaje.

Am discutat (n.r. cu Irina) și am încercat chiar și ieri să discut, să îi aduc aminte, că am rugat-o ultima dată când am vorbit să îmi spună ce a făcut la examenul de traseu pentru permisul de conducere pe care mi-a spus că îl va da luni. Nu am vrut să o stresez. I-am conceput și un mărțișor virtual, pe care i l-am trimis”, a spus Irinel Columbeanu pentru un post de televiziune.

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor!

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor. Are 65 de ani și înțelepciunea îl caracterizează. De alfel a avut de învățat și din propria poveste de viață! Irinel Columbeanu știe exact ce își dorește pentru el însă abia așteaptă să își vadă fiica, pe Irina.

Se pare că acest lucru se va întâmpla chiar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, atunci când omul de afaceri va merge într-o vizită în America. Cum își descrie fosta soție, pe Monica Gabor, ce spune despre ea, cât de mult își iubește fiica, de câte ori și-a visat tatăl de când a plecat dar și ce fel de femeie și-ar dori pentru el de acum încolo, Irinel Columbeanu a acordat pentru Ciao.ro cel mai sincer interviu! Citește tot interviul aici.

Irinel Columbeanu, declarații în premieră despre relația Monicăi Gabor

Reporter: Ce relație aveți cu Irina? Cât de des vorbiți cu ea? Cum vă place să o descrieți și cum este Irina acum?

Irinel Columbeanu: Foarte apropiată. Cam odată pe săptămână, în general când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent.

Reporter: Am înțeles că scrie o carte! Vă moștenește în acest sens?

Irinel Columbeanu: Încercăm, s-a nimerit ca amândoi în paralel să facem asta și sper să ne iasă amândurora.

Reporter: Ce părere aveți despre Monica? E adevărat că s-a despărțit de Mr.Pink? Ea este foarte smart și o luptătoare! Este foarte descurcăreață! Credeți că va rămâne în continuare în America sau se va muta în Dubai, la sora ei, Ramona?

Irinel Columbeanu: Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța. Citește tot interviul aici.

Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu imediat după nuntă

Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu imediat după nuntă. Ce i-a făcut în luna de miere de a făcut-o pe proaspăta soție să plângă cu lacrimi de crocodil.

În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre care și un episod de la mare, la trei zile după nunta cu Monica Gabor.

“Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire. Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel. Dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masă seara. În stațiune erau și nașii, Matei și Monica. Și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului Rex.
Luară loc la o masă, unul lângă celălalt. Ea luă o apă plată și el un gin tonic. Oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o atmosferă relaxantă de sfârsit de după-amiază pe terasa de la Rex. Citește tot articolul aici.

Publicat: 03 mart. 2023, 12:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă