EXCLUSIV | Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor! Cât de nerăbdător este Iri să ajungă în America, la fiica lui!

Publicat: 15 oct. 2022, 19:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor. Are 65 de ani și înțelepciunea îl caracterizează. De alfel a avut de învățat și din propria poveste de viață! Irinel Columbeanu știe exact ce își dorește pentru el însă abia așteaptă să își vadă fiica, pe Irina.

Se pare că acest lucru se va întâmpla chiar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, atunci când omul de afaceri va merge într-o vizită în America. Cum își descrie fosta soție, pe Monica Gabor, ce spune despre ea, cât de mult își iubește fiica, de câte ori și-a visat tatăl de când a plecat dar și ce fel de femeie și-ar dori pentru el de acum încolo, Irinel Columbeanu a acordat pentru Ciao.ro cel mai sincer interviu!

Cum se simte Irinel Columbeanu acum, după problemele de sănătate? Sunteți “în grafic”, cum se zice?

Dușul rece prin care viața m-a trecut m-a trezit spiritual și tonifiat intelectual. Cât despre fizic, sunt la fel de apt și de combativ.

De când nu ați mai văzut-o pe Irina și ce sentimente vă încearcă?

Din data de 3 iulie 2018, ora 04:38, la aeroport înainte să decoleze spre America. Sentimente de dor, emoție și nostalgie mă încearcă.

Sărbătorile de iarnă vă vor găsi în America! Veți petrece cu Irina și Monica și o să locuiți cu ele! Cum credeți că o să fie? Vă va încerca o ușoară nostalgie?

Toate acestea sunt amănunte pe care urmează să le clarific din timp cu familia Irinei, la fel cum a fost acum 5 ani, când le-am vizitat în decembrie 2017.

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor

Ce înseamnă pentru dumneavoastră această revedere?

Sper să se dovedească a fi o confirmare a intuiției mele privind soarta Irinei și o încununare a principiilor mele în viață.

Cât timp rămâneți în America?

Nu am abordat încă acest subiect cu Monica.

Vă gândiți să rămâneți acolo o perioadă mai lungă, poate chiar să vă mutați în State pentru a fi mai aproape de Irina și să începeți chiar o afacere acolo?

Cum va da Dumnezeu. Pe mine unul America nu mă atrage pe termen lung, dar nu sunt singur în barca vieții.

Când urmează să lansați al patrulea volum al cărții?

Volumul 4 nu a fost încă scris și deci nici publicat. Eu am provocat-o pe Irina să încerce să îl scrie și astfel să își exprime punctul ei de vedere asupra evenimentelor parcurse în viață, pe care să îl împărtășească, după traducere (am găsit și un traducător autorizat) eventualilor ei, implicit, și potențial numeroși cititori în limba chineză simplificată. La ora actuală sentimentul meu este că programul de studiu intens la liceul din Malibu pe care îl urmează nu îi va permite să dea curs provocării mele și nu vreau să o tulbur cu întrebări succesive pe acest subiect, ba chiar îi înțeleg ezitarea de a se angaja într-un proiect ireversibil atât de serios și de asemenea dimensiuni.

S-a scris că ați pierdut toată averea și că după partajul cu Monica nu ați rămas cu mare lucru! Cum vă gestionați bunurile acum?

Tocmai de aceea o fac cu și mai mare chibzuință, mai ales că în activitatea de trading pe care o urmez sunt angajate nu numai fonduri personale ci și altele atrase de la terți de a căror încredere beneficiez.

De fapt, putem spune cu ce a rămas Irinel Columbeanu acum? Care este averea dvs acum? Că să le închidem cumva gură curioșilor!

Referitor la fondurile personale care sunt și la sursele de venit, tranzacționez Comodități de ceva timp alături de un bun prieten și partener, îmi gestionez singur resursele financiare și stau cum nu se poate mai bine.

Cât de nerăbdător este Iri să ajungă în America, la fiica lui!

Ce vă lipsește cel mai tare din vremurile în care erați în top, cum se zice?

Din ale mele: Libertatea de mișcare și de acțiune. Din cele înconjurătoare: cinstea și corectitudinea, cuvântul și onoarea respectate.

Cum o vedeți acum pe Monica?

Un seamăn pe care îl iubește Dumnezeu.

A fost Monica cea mai bună partidă pentru dumneavoastră?

Da, fiindcă și pe mine mă iubește Cel de Sus.

Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, vă imaginați acum tot cu Monica Gabor? V ar fi plăcut să o aveți alături acum și să fiți împreună?

Da, alături nici n-a încetat să fie, ci doar împreună.

Ce vă reproșați în relația cu Monica?

Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad din păcate mulți bărbați.

Ce face Irinel Columbeanu acum

Cum îl găsim pe Irinel Columbeanu azi?

Cu atenția îndreptată către mine pentru că urmează vremuri cu un puternic impact asupra noastră, a tuturor, și nu doar în România, iar eu vreau să speculez aceste momente ale pieței de capital în următoarea perioadă și în paralel voi continua cu următoarele volume ale cărții mele, nu mă opresc aici, este doar un început, adică un nou început. Sper ca datorită cutezanței pe care am îndrăznit să o adopt atunci când am scris pasaje în carte ce cuprind considerații personale cam tehniciste și prea exotico-futuriste privind relația Omului cu Divinitatea să nu îmi atragă excomunicarea din partea Bisericii și să nu fiu categorisit că un eretic sau aceste pasaje din carte că niște blasfemii.

La fel de înțelept ca în trecut?

Cât despre trecut, “morții cu morții, viii cu viii. Dușul rece prin care viața m-a trecut m-a trezit spiritual și tonifiat intelectual. Cât despre fizic, sunt la fel de apt și de combativ.

Pentru dvs ce vă mai doriți de acum încolo?

Confortul financiar împreună cu pacea pe care acesta o aduce.

Dacă tatăl dumneavoastră ar mai fi fost acum lângă dumneavoastră, ce i-ați spune?

N-aș știi cum să-i minimizez percepția faptului că Răul a ajuns pe lumea asta să prevaleze Binelui.

L-ați visat de când a plecat?

De multe ori, îmi apare deseori chiar și din ecranul telefonului.

Dacă Irinel Columbeanu și-ar reface viața, ce fel de femeie și-ar dori acum lângă el, care să rămână pentru totdeauna?

Frumoasă, tânără și isteață, cum am mai întâlnit dar s-a lăsat orbită, speriată și alungată de felul atenției acordate mie.

Publicat: 15 oct. 2022, 19:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă