EXCLUSIV | Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz! Cântăreața a rămas șocată când și-a văzut iubitul în genunchi cu inelul

Publicat: 21 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie pe 8 mai și i-a spus marele „Da” iubitului sau american Doug, care i-a înaintat întrebarea chiar pe banca lor de suflet. Cântăreața a fost în culmea fericirii deși a fost extrem de șocată pentru că nu se aștepta la așa ceva. Cererea în căsătorie a venit chiar în ziua în care cei doi îndrăgostiți sărbătoreau 3 ani de relație. Artista a fost plecată în țară, în România, timp de aproape o lună de zile iar când s-a întors înapoi în America, iubitul american a și cerut-o de soție!

Mai întâi a așteptat-o cu mult flori la aeroport și acasă iar surprizele au continuat spre surprinderea vedetei. Martor la tot evenimentul în sine a fost chiar patrupedul lui Ferentz în vârstă de 11 ani, Supai.

Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz!

„M-am întors acasă, în America, pe 7 mai pentru că știam că pe 8 mai sărbătoream  3 ani de când ne-am cunoscut prima dată, după care primul sărut, pe 16 mai și tot așa. Noi avem zilele noastre și le sărbătorim pe toate. Am venit acasă și chiar nu mă așteptăm la nimic special, știind că el a fost super ocupat cu copiii, pentru că a fost singur cu copiii în toată perioada aceasta, și cu muncă, a avut multe lucruri de făcut, așa că nu mă așteptam la nimic deosebit. De aceea surpriza a fost și mai mare și mai frumoasă! Atunci când nu te aștepți totul e mult mai minunat și de proporții mult mai mari!”, povestește viitoarea mireasă pentru Ciao.ro.

Un romantic incurabil, viitorul soț al Anamariei Ferentz s-a pregătit ca la carte pentru ziua în care și-a cerut iubita în căsătorie.

„De la aeroport m-a așteptat cu flori în mână, flori în mașină, flori în portbagaj, flori peste tot, și apoi, ajungând acasă, totul era plin de flori și pe masă și totul cu simbolistica celor 3 ani. A cumpărat multe flori și multe plante în vase micuțe și în fața casei a scris: „Bine ai venit acasă, iubito!” și a făcut din flori și o inimioară. Le-a făcut cu mâna lui și s-a pregătit intens pentru toate aceste lucruri. Am apreciat foarte mult! M-a impresionat foarte tare, în special știind cât este de ocupat. Nu mă așteptam la altă surpriză decât asta sau la alte cadori!”, a mai spus Ferentz care nu știa că în curând o să primească și un inel prețios cu piatră mare, de culoare bleo.

După ce au ieșit la plimbare pe poteca lor din spatele casei și s-au relaxat prin pădure și în natură, a urmat un alt moment important pentru Anamaria Ferentz. Artista a recunoscut că în momentul cererii a rămas șocată și fără cuvinte.

Cântăreața a rămas șocată când și-a văzut iubitul în genunchi cu inelul

„Noi ne facem mereu, împreună, dimineața și seară, plimbarea cu cățelul, prin pădure.  Pe lângă surpriza cu florile, într-un loc preferat al nostru, aproape de pârâu, unde e un peisaj super, de câte ori treceam pe acolo, spuneam să punem o bancă. A aranjat foarte frumos acolo, a pus pietre, a bătătorit terenul, l-a făcut locul nostru sub un copac, a pus o banca, a muncit și pe ploaie cât timp am fost eu plecată în țară. Mi s-a părut extraodinar! Am apreciat efortul lui și faptul că s-a gândit la aceste lucruri.

Este foarte romantic, ceea ce îmi place mult. Eu sunt mai pragmatică, e o combinație destul de faină! După ce am mers o oră a zis să ne așezăm pe banca aceea, eu eram oricum epuizată și dată peste cap cu fusul orar. Am zis că e perfect! Era frumos, cald și relaxant!”, mai povestește Anamaria Ferentz care a ramas total fară glas când Doug, iubitul ei, a scos inelul din buzunar.

Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz!

„Stăteam pe bancă și el îmi arată ceva în stânga: „Ce e acolo?”. Eu nu vedeam nimic. El era în dreapta mea, s-a și pus într-un genunchi, nu am realizat când a scos inelul, m-am întors în momentul în care mă cerea deja. Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui! Mi s-a părut cea mai frumoasă cerere dintotdeauna. Nici cea mai mică idee nu aveam că se va întâmplă asta, atât de frumos și simplu, și elegant. Am rămas mască! Eu încercăm să procesez ceea ce se întâmplă! Nu ziceam nimic.

El a spus: „Este o întrebare cu da și nu! Am spus: „Da”, normal. E un moment magic, nici acum nu-mi vine să cred, acel loc este locul nostru, am început să plantăm copaci acolo, să punem căsuțe pentru vrăbiuțe în copaci, este locul nostru de suflet. Îmi pare rău că nu a pus o cameră de filmat acolo să îmi văd și eu reacția din acel moment. Sunt foarte curioasă! Am făcut un video haios cu Supai, cățelul meu, care a fost super haios, mirosea inelul, cutia în care a fost, este un câine foarte receptiv, se comportă uneori ca un om…”, ne-a mai povestit cântăreața care încă se gândește cum a avut loc unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

Publicat: 21 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×