TOP CIAO.RO | Au încins imaginaţia bărbaţilor cu gesturi obraznice. Limbuţele la control!

Publicat: 29 dec. 2023, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Limbuţele la control! Fac ce fac şi ajung mereu în atenţia oamenilor. De această dată, divele showbiz-ului autohton au încins imaginaţia bărbaţilor cu gesturi obraznice. Dar dacă nu ele, atunci cine? CIAO.RO a alcătuit un clasament al celor mai îndrăzneţe vedete care nu au mai ţinut cont de faptul că sunt în locuri publice. Sunteţi curioși pe ce loc se află fiecare? Ei bine, tot ce trebuie să faceţi este să priviţi cu atenţie imaginile din GALERIA FOTO! Nu o să regretați!

De obicei, vedetele noastre sunt foarte atente la gesturile pe care le fac atunci când ies din casă. Ştiu că sunt privite de cei din jurul lor şi nu vor să fie prinse pe picior greşit. Ghinion, de această dată! Nu au scăpat de aparatele de fotografiat care au surprins imagini savuroase!

TOP 30 de sexy dive care scot limba pe stradă. Limbuţele la control!

Și cum să nu stârnească atenția tuturor când ele au scos limba şi s-au jucat cu ea fără să se gândească măcar o secundă ce este în sufletele celor care le privesc.

În altă ordine de idei, trebuie să vă anunţăm că topul a fost alcătuit într-un mod aleatoriu. Nici nu aveam cum să alegem corect pe ce poziţie merită să fie pusă fiecare divă pentru că, fără doar şi poate toate sunt demne de primul loc. Dar o să vă convingeţi după ce o să răsfoiţi imaginile.

Acestea fiind spuse, fără să oferim mai mult decât e cazul vă mai spunem doar atât: din top fac parte nimeni altele decât Gina Pistol, Bianca Drăgușanu, Inna, Teodora Stoica, Anna Lesko, Maria Marinescu, Andreea Marin, Ilinca Vandici, Daniela Crudu, Monica Bîrlădeanu, Anda Adam, Simona Pătruleasa, Tily Niculae, Valentina Pelinel, Oana Zăvoranu, Larisa Udilă, Simona Gheorghe, Adelina Pestrițu, Anamaria Ferentz, Raluca Sandu, Andreea Berecleanu, Diana Bart, Adina Halas, Alina Crișan, Viviana Rădoi, Loredana Chivu, Raluka, Antonia, Eva Kent și Nicoleta Luciu.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 29 dec. 2023, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă