EXCLUSIV | Anamaria Ferentz, sărbătorită cu fast în America! Ce complimente îi face iubitul + Ce îi gătește artista de Crăciun!

Publicat: 17 dec. 2023, 18:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anamaria Ferentz a fost sărbătorită zilei pe 14 decembrie și s-a simțit că o prințesă.

Anamaria Ferentz a fost sărbătorită zilei pe 14 decembrie și s-a simțit că o prințesă. A fost răsfățată de iubitul american și a primit multe cadouri frumoase dar a și cântat la o petrecere de firmă.

Artista este extrem de fericită și încântată, de asemenea, pentru că a mai „bifat” un vis împlinit. Când a fost la New York, imagini din clipul ei de Crăciun, „Christmas is near”, au fost difuzate pe plasmele cu reclame publicitare din celebra Times Square. Și nu a mai avut nevoie de nimic decât s-a bucurat când s-a văzut pe marile ecrane de acolo unde o publicitate costă mii de dolari.

Anamaria Ferentz, sărbătorită cu fast în America

Cântăreața care trăiește de ani buni în America ne-a mărturisit cum s-a simțit și ce a făcut de ziua ei acolo, peste ocean, bucurându-se de o seară perfectă în compania iubitului său și a mai multor invitați la petrecerea de firmă a americanului care s-a nimerit să fie chiar de ziua ei.

„Anul acesta de ziua mea mi-am făcut eu un cadou și am lansat o piesă, „Happy Birthday to my baby”, e o piesă foarte potrivită pentru o zi de naștere și este în limba engleză, scrisă de mine. După ce am fost plecată la New York și în El Salvador ca să îmi promovez piesa de Crăciun, „Christmas is near”, acolo unde am mers la mai multe posturi de radio și TV și m-am bucurat de căldura cu care am fost primită, m-am întors acasă, în Oregon.

Mi-am sărbătorit ziua acasă, pe 14 decembrie, am avut petrecerea de Crăciun a firmei lui Doug și am cântat acolo. S-a nimerit să fie odată cu ziua mea și a fost perfect! Am avut 250 de invitați și o petrecere organizată unde nu a trebuit să stau eu să organizez nimic. A fost muzică bună, mâncare, o sală superbă și totul a fost planificat în detaliu!

Ce complimente îi face iubitul

A fost, să zicem, ca o petrecere surpriză! Am cântat două piese de Crăciun, inclusiv piesa cea nouă, „Christmas is near”, și „Happy Birthday to my baby”, pe care am scris-o și i-am făcut-o cadou iubitului meu pentru ziua lui în martie și am lansat-o de ziua mea. Bineînțeles că am dedicat-o tuturor sărbătoriților de la petrecere și s-a nimerit să fie vreo 20 de oameni pe acolo născuți în decembrie.

A fost o mare surpriză și o bucurie! Am avut cu cine să împart tortul! Am primit cred că cele mai frumoase flori din viațăamea, atât de colorate și de frumoase. A zis că sunt colorate ca mine și pline de viață, multicoloră! Am primit multe surprize și cadouri. A fost absolut superb! O să sărbătorim și cu copiii și cu restul familiei, acum, pe 22 decembrie, când vom sărbători toți!”, ne-a povestit artista, exclusiv pentru Ciao.ro.

Ce îi gătește artista de Crăciun

Ca în fiecare an de ziua ei, Anamaria Ferentz a îmbrăcat cămășa bunicii sale și a devenit nostalgică.

„Pentru că pe 14 decembrie e și ziua bunicii mele, deși în certificatul de naștere e trecută pe 16 decembrie, pentru că așa era înainte, așteptau să vadă ce se întâmplă cu bebelușii, am păstrat tradiția. În fiecare an, oriunde plec mă îmbrac și în bluza bunicii mele, e singurul lucru pe care îl am de la ea. Mai am și un șal și o vestă împletită de ea, dar bluza asta e foarte veche, o are de când era ea fată tânără și e cel mai prețios lucru pe care îl am. Îi port cămașa în fiecare an de ziua noastră și m-am pozat cu ea și cu Supai, cățelul meu”,  a mai spus Ferentz care se bucură de o imagine ca în povești chiar la ea acasă pentru că este totul împodobit, strălucitor și gata de sărbători.

Vreau să stau acasă

„Am împodobit casa de Crăciun, totul e feeric! A fost împodobită cât timp eu am fost plecată în El Salvador pentru a-mi promova piesele. Doug mi-a făcut o surpriză și a venit o echipă să decoreze casa. Am mai adăugat și eu alte decorații și casa e de poveste! De aceea nu îmi doresc să merg nicăieri de acest Crăciun și de Revelion! Vreau să stau acasă, să mă bucur de casă, de decorații, de liniște!”, a completat Ferentz.

Iubitul artistei poftește la salată de boeuf și ouă umplute

Se știe că Anamaria Ferentz a renunțat la carne de ani buni și este vegetariană. Nu prea gătește din lipsă de timp dar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artista o să îi facă pe plac iubitului său american pentru că și el o răsfață mereu așa că îi va pregăti ceea ce își dorește. Fără sarmale dar cu salată de boeuf și de vinete, mai puțin dulce și multă liniște pentru că anul acesta de Crăciun și de Revelion îi așteaptă sărbători acasă.

„Clar că de Crăciun o să fie pe masă salată de boeuf, mă rog, fără carne, dar lui îi place foarte mult și zice că vrea mereu „boeuf salad”. Îi plac foarte mult și ouăle umplute, din mâncărurile tradiționale românești, o să fac și pește la cuptor, nu voi găti foarte mult pentru că încercăm să  reducem și din mâncare, și din porții și din de toate. O să mâncăm foarte sănătos, cât de sănătos se poate. Încercăm cel mai mult să renunțăm la dulciuri și asta ni se pare cel mai greu”, a mai adăugat artista.

Sarmale nu o să fac

„Sarmale nu o să fac decât dacă o să cumpăr sarmale vegetariene de pe undeva. O să fie un Crăciun simplu și sănătos. Nu îmi place neapărat să gătesc și nici nu am pe cineva anul ăsta să îmi gătească aici, deci cât mai simplu posibil, pâine cu unt și cu dulceață, dacă se poate. (râde). Am uitat să spun că lui Doug îi mai place și salata de vinete și îi mai fac mămăligă, uneori cu pește sau cu brânză și îi place.

De Revelion nu am ales încă nicio destinație în acest an și sincer e ok și să stăm acasă doar noi, să invităm poate și niște prieteni. Atât de mult am călătorit anul ăsta încât  îmi doresc să stau și acasă. Nu am concerte de Revelion poate doar de acum încolo dacă apare ceva, vedem dacă avem sau nu surprize, și o să fie ori cu liniște sau cu călătorie însă anul acesta nu am planificat nimic exotic.

Îmi doresc ca anul viitor să vin în România să îmi prezint și acolo noua mea muzică și noul album și abia aștept să ajung la emisiunile din România. Nu am fost deja de câțiva ani în țară și îmi este dor, abia aștept să vin!”, ne-a mai asigurat Anamaria Ferentz, artista „adoptată” de America.

Publicat: 17 dec. 2023, 18:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×