EXCLUSIV | Ce superstiții are Lora în noaptea dintre ani! Cu ce este responsabilă artista în bucătărie de Sărbători: „Sper să se bată lumea pe ea!”

Publicat: 30 dec. 2023, 20:51 Autor: Dora Bazavan Vedete

Lora abia așteaptă sărbătorile de iarnă! O să se relaxeze în sânul familiei sale, va avea prietenii alături, va găti și va „concura” cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, în bucătărie, dar va ține și cont de superstițiile trecerii în noul an!

Până atunci însă, Lora și-a propus să facă cea mai bună piftie din toate timpurile pentru că este chiar pricepută la acest capitol!

„Mâncarea mea preferată este salata de boeuf și piftia și vreau foarte tare să fac piftie. Ionuț gătește dar mie  îmi revine piftia și sper din toată inima să îmi iasă și anul ăsta la fel de clară, de gustoasă și să se bată lumea pe ea!”, mărturisește Lora, extrem de nerăbdătoare să pregătească punctul ei forte de sărbători.

Ce superstiții are Lora în noaptea dintre ani!

Artista știe exact ce trebuie să facă pentru a se bucura din plin de tot ceea ce și-a propus și are o întreagă listă de dorințe realizabile pentru 2024.

„Bineînțeles că o să am ceva roșu la mine în noaptea dintre ani, poate voi purta chiloței roșii!

În 2024 intru cu gânduri foarte bune și în același timp îmi doresc să nu pun presiune pe mine și pe oamenii dragi pentru că de multe ori în luna ianuarie,  din cauza presiunii pe care o puneam pe mine, am avut stări de depresie și nu vreau să mai simt acest lucru! Acesta era și unul dintre motivele pentru care îmi doream să mergem undeva la cald și petreceam mai mult timp acolo.

Acum o să rămânem în țară în luna ianuarie pentru că am chiar și concerte atunci și îmi doresc să nu pun prea mare presiune pe mine, să găsesc un arhitect fain, să facem proiectul la casă, să ne apucăm de lista de invitați  pentru nuntă, să vedem dacă ne permite timpul, și cam asta este pentru 2024! Îmi doresc să fim sănătoși și să trecem la nivelul următor de construcție a visurilor noastre, o nouă etapă! Vă doresc sărbători fericite și un an nou așa cum vi-l doriți voi, să fie ca în cele mai frumoase dorințe și visuri ale voastre! Vă pup cu drag!”, transmite Lora.

A lansat o piesă nouă în prag de Sărbători

„În noaptea asta totu-i clar / Mă găsești din nou la bar / Doar aici totu-i întreg / Toți îmi zic că mă repar / Cu pahar după pahar / Și nu văd motiv să plec”, sunt versurile cu care Lora începe cea mai proaspătă melodie a ei, „Shot după shot”, lansată în colaborare cu MusicOn și Knock Knock Records, pe muzică și textul lui Andi Grasu, la producție și muzică colaborând, de asemenea și cu Emanuel Masson.

 „Toarnă shot după shot, barman nu te opri / Toarnă unul pentru mine, Toarnă unul pentru tine și…/ Pune unul deoparte pentru zori de zi / Fiindcă atunci când dă lumina / Știi că tot aici voi fi…”, sună refrenul la „Shot după shot”, o piesă care face parte din „Trilogia Inimii Frânte” a Lorei.

„Și mie îmi place foarte mult piesa asta! Este piesa mea preferată din „Trilogia Inimii Frânte” care conține „Noaptea la 3”, „Ziua ta” și „Shot după shot”. Am un lyric video foarte frumos făcut la piesa asta de fratele meu. Am lucrat din nou cu Andi Grasu și Emanuel Masson și mă bucur că primesc foarte multe mesaje despre piesa asta”, spune Lora, încântată.

Publicat: 30 dec. 2023, 20:51 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×