Irinel Columbeanu, declarații în premieră despre relația Monicăi Gabor și soarta Irinucăi: ”Orice s-ar întâmpla, nu va renunța la .. !”

Publicat: 19 aug. 2021, 22:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro. Ce face însă acum omul de afaceri, după ce a pierdut aproape tot, și dintr-o vila că în reviste a ajuns să trăiască într-un apartament de două camere, cu chirie? Cât de mult îi simte dorul fiicei sale, Irinuca, și cum comentează zvonurile divorțului dintre Monica Gabor și Mr. Pink, aflați într-un interviu pe care l-a acordat exclusiv pentru CIAO.RO.  

Reporter: Cum sunteți acum și cât de mult v-a afectat pandemia?

Irinel Columbeanu: Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Reporter: Sunteți un om care ați avut tot ce v-ați dorit! Cum v-ați păstrat moralul ridicat după ce v-ați mutat din celebra vila de la Izvorani, într-un apartament de 2 camere, cu chirie? V-ați obișnuit să trăiți și cu puțin?

Irinel Columbeanu: Adevărat! Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.

Reporter: Câți prieteni v-au rămas aproape de când v-ați pierdut averea?

Irinel Columbeanu: Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte.

Reporter: Ce ați învățat dumneavoastră din această experiență de viață și ce sfaturi le dați celor care credeți că nu ar trebui să ajungă cum sunteți dumneavoastră acum?

Irinel Columbeanu: Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață.

Reporter: Aveți regrete în momentul de față sau cu privire la trecut? 

Irinel Columbeanu: Nici, deoarece e prea devreme și eu sunt prea mărunt pentru astfel de aprecieri.

Reporter: Ce vă doriți acum pentru dumneavoastră?

Irinel Columbeanu: Vremuri cât mai interesant de traversat.

Reporter: Cum stați cu finanțele acum?

Irinel Columbeanu: Atât cât este necesar să pot avea acces la subiectul întrebării precedente.

Reporter: Plănuiți un business nou care să vă pună pe picioare în viitorul apropiat?

Irinel Columbeanu: Desigur.

Reporter: De când nu v-ați mai văzut cu Irina și când urmează să vă întâlniți cu fiica dumneavoastră? Mai mergeți în America?

Irinel Columbeanu: Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.

Reporter: Ce relație aveți cu Irina? Cât de des vorbiți cu ea? Cum vă place să o descrieți și cum este Irina acum?

Irinel Columbeanu: Foarte apropiată. Cam odată pe săptămână, în general când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent.

Reporter: Am înțeles că scrie o carte! Vă moștenește în acest sens?

Irinel Columbeanu: Încercăm, s-a nimerit ca amândoi în paralel să facem asta și sper să ne iasă amândurora.

Reporter: Ce părere aveți despre Monica? E adevărat că s-a despărțit de Mr.Pink? Ea este foarte smart și o luptătoare! Este foarte descurcăreață! Credeți că va rămâne în continuare în America sau se va muta în Dubai, la sora ei, Ramona?

Irinel Columbeanu: Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța.

Reporter: Cum o vedeți pe Monica acum, după atâta timp?

Irinel Columbeanu: Cu alți ochi, mult mai lucizi dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri.

Reporter: Cele mai perfecte cuvinte pentru a o descrie pe fosta dumneavoastră soție care sunt? Ce vă vine acum în minte când vă gândiți la Monica?

Irinel Columbeanu: În continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea.

Reporter: Vă doriți să vă mai recăsătoriți?

Irinel Columbeanu: Deocamdată nu.

Reporter: Cum vă vedeți peste 5 ani, personal și profesional vorbind?

Personal tot mai sus, profesional după cum se va dovedi nevoie ca această ascensiune să se poată petrece.

 

 

Publicat: 19 aug. 2021, 22:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă