Monica Gabor l-a înșelat pe Columbeanu cu șoferul ei? Irinel a dezvăluit detalii explozive din culisele unei prezentări de modă

Publicat: 21 feb. 2022, 20:49 Autor: Dora Bazavan Vedete

În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, proaspăt lansat, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre ele, inclusiv detalii despre presupusa relație pe care fosta lui soție ar fi avut-o cu șoferul ei. 

Fostul om de afaceri a vorbit despre toate femeile din viața lui, de la Anna Lesko, la Gabriela Botezat – Blanche și apoi, femeia vieții lui, cea care i-a devenit soție, Monica Gabor. Deși s-a zvonit că aceasta ar putea fi prezentă la lansarea volumului “Apofenia”, acest lucru nu s-a întâmplat.

Întrebat, de altfel, de ce nu a mai invitat din fostele sale iubite la lansare, Columbeanu a spus că nu ar fi încăput așa de multă lume în sala în care a avut loc evenimentul. Cât despre Blanche – Gabriela Botezat, Irinel a mărturisit că aceasta este căsătorită, iar soțul ei este judecător. Despre Blanche însă, Irinel a povestit mai multe în “Apofenia”.

Irinel Columbeanu, despre Blanche: “Avea o intonație aparte când vorbea”

O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, la Coliba Haiducilor, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot de lemn, pusă afară. Cu această ocazie îi remarcă ochii de un albastru foarte frumos, dar cu privirea câteodată un pic absentă, drept urmare, amintindu-și de contele Bernard de la Geneva, o întrebă direct dacă poartă ochelari. Avea o intonație aparte când vorbea, accentuând într-un mod amuzant unele cuvinte, și câteodată se mai și îmbujora din senin, amănunt destul de greu de distins pe tenul ei oricum bălai, ca de blondă naturală. Schimbară câteva banalități.

Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult îl atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și că era din Suceava. Modul ei de a spune că era de fapt din Rădăuți, locuri amândouă la fel de pitorești, pe care Ili nici nu bănuia la acea oră că avea nu peste mult timp să le viziteze, în mod special pe cel unde locuia ea cu-adevărat….

Albă sau nu, lui Ili îi cam plăcea de Blanche. Așa că după festival urmă și el la mare tot grupul fetelor de la Transilvania Fashion, împreună cu Matei. Acolo urma să aibă loc următorul festival, cel de la Callatis. Fetele erau cazate la un cămin în Neptun, Ili la Vox Maris în Costinești. În timpul zilei, fetele veneau să facă plajă la faimoasa piscină lângă care era și apartamentul lui, iar seara mergea Ili la Mangalia, în port, la festival. După ce și acest festival se termină, Ili mai merse cu Blanche prin Mamaia, când la clubul organizat în Mamaia, în jurul piscinei de la 22…”, a notat Columbeanu cu privire la fosta lui iubită, cu care s-a plimbat nu doar pe litoralul românesc, ci și la Paris.

Columbeanu, dezvăluiri despre Monica și șoferul ”Ricky”!

Chiar dacă s-a îndrăgostit de Monica și a decis să o ceară destul de repede în căsătorie, Irinel nu înțelegea anumite manifestări a celei ce avea să devină cu acte în regulă doamna Columbeanu.

Se pare că Monica avea mici răutăți uneori, care i-au atras atenția pe parcursul relației lor. Irinel Columbeanu a povestit în “Apofenia” ce remarcă răutăcioasă a avut la un moment dat Monica Gabor cu privire la celebrul șofer Voicu. Despre care s-a tot vorbit că ar fi avut o relație împreună.

“Asta nu însemna că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat. Atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu.

Cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană „Ricky Martin de România”. La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o reacție răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă: — Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spuse ea pe un ton afectat și nenatural.

Ce fantezii avea cu Monica

Bineînțeles că nici Ili nu era perfect. Din moment ce făcea el ce făcea și tot reușea să găsească ceva de criticat la persoanele apropiate. Ieri la părinți, azi la iubite, și mâine cine știe la cine…Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri.

Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau. În astfel de clipe de răgaz ei îi plăcea, mai ales după ce Ili o și învăță cum, ca el s-o lase să îl radă pe față. Iar lui îi plăcea să se uite la ea și să și-o închipuie în diferite ipostaze, cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică. De altfel, asta îi și recomandă să facă mai târziu în viață, ținând cont de trăsăturile ei asiatice, cu ochii care lui i se păreau migdalați”, scrie în volumul al doilea al cărții lui Columbeanu.

În “Apofenia”, Irinel Columbeanu a dat cât s-a putut “din casă”. Fostul om de afaceri de la Izvorani a relatat un episod întâmplat după nuntă, în timp ce el și Monica, proaspăt căsătoriți se aflau la mare, pe litoralul românesc. Monica Gabor i-ar fi atras la un moment dat atenția că potrivit obiceiului său, iar va fuma și iar va bea. Iar replica lui Iri a făcut-o să plângă și să vrea să se retragă singură de la masă.

Au vrut să divorțeze imediat după nuntă

“Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire. Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel. Dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masă seara. În stațiune erau și nașii, Matei și Monica. Și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului Rex.
Luară loc la o masă, unul lângă celălalt. Ea luă o apă plată și el un gin tonic. Oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o atmosferă relaxantă de sfârsit de după-amiază pe terasa de la Rex.

Nu era nicio grabă după nimic. Iar până la cină mai era destul timp. După ce termină primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. „Cigar”-ul ajunsese la jumătate. Ăsta era, de fapt, unul dintre avantaje față de țigări. Dacă nu mai trăgeai din el se stingea singur, după care îl tot reaprindeai și tot așa. Unul ținea și-o oră, mai mult te amăgeai decât fumai cu-adevărat. Ceea ce nu era rău deloc. 4-5 pe zi lui Ili îi erau mai mult decât suficiente.

— Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragi un fum, iar mai bei, iar mai fumezi și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze:
— Păi, Monica, dacă după doar trei zile de la căsătorie ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Irinel, către Monica: ”Nu mai plânge. te rog, liniștește-te”

Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă. Și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva. În spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa. Parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii. Se aplecă și îi culese de acolo. Dar nu înainte de a-i face semn chelnerului să treacă nota pe cameră, loc spre care plecă și el cu papucii ei în mână.

În timp ce traversa holul spre scara care ducea la camere (apartamentul lor era la etajul 1), îl opriră doi dintre valeții hotelului, în uniforme roșii, și unul dintre ei îi spuse:

— Dacă o căutați pe doamna, nu s-a dus sus în cameră. Ci e pe terasa dinspre parcare. Dacă vreți, vă arătăm noi cum se ajunge acolo.
Între timp apărură în hol și cei doi băieți care aveau grijă de el, îmbrăcați în costumele lor negre.
— Șefu’, am văzut-o și noi. Așa pestriț, tot grupul o luă spre intrarea de la terasă. Pragul i-l trecu însă doar Ili, tot cu papucii-n mână. Dădea înspre parcare.
Monica stătea ghemuită, cu spatele spre el, la marginea terasei, și parcă tot bocea. — Ți-am adus papucii, poate ai nevoie. Ea nici nu se întoarse.
— Lasă-i acolo.
— Hai, nu mai plânge. Te rog, liniștește-te!
— Dar nu plâng.
— Pot să vin și eu lângă tine?
— Nu.
— Bine, atunci vorbim sus.
— Bine”, a continuat Columbeanu.

 

Publicat: 21 feb. 2022, 20:49 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă