VIDEO. Cum arăta Monica Gabor în urmă cu 14 ani, când era căsătorită cu Irinel Columbeanu. De ce era poreclită „scorpia de la Izvorani”

Publicat: 09 mart. 2021, 13:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

În anul 2006, Monica Gabor se căsătorise cu Irinel Columbeanu, iar împreună au o fetiță! Ulterior, cei doi au divorțat, iar Monica s-a mutat în State, acolo unde are o relație frumoasă cu Mr. Pink și muncește pentru cariera ei.

În urmă cu mai bine de 14 ani, în 2006, pe 22 iulie, Monica Gabor și Irinel Columbeanu se căsătoreau. Însă visul că va fi o căsnicie fericită s-a transformat, ulterior, într-o dezamăgire. Nimeni nu și-a imaginat că dintr-o relație în care diferența de vârsta era de 30 de ani se va ajunge la căsătorie. Dar s-a ajuns.

Monica Gabor, originară din Bacău, a venit în București pentru un casting la o agenție de modele. Pasionată de modeling, a dorit să facă acest pas. Acolo l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu, dar și pe patronul agenției respective. După ce Irinel a întâlnit-o, s-a îndrăgostit pe loc. Ulterior avea să îi devină mentor, iubit și soț. Și, evident, tatăl fetiței lor. Atunci, a luat-o la vila din Izvorani, a transferat-o de la liceul din Bacău, fiind clasa a XII-a, și, uimitor sau nu, Monica ar fi mers la cursuri… cu șalupa. Totuși, relația lor a fost una controversată, având în vedere și diferența de vârstă, dar și ”zvonurile„ care apăreau atunci despre cei doi.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu pe timpul când formau un cuplu. Sursă foto: arhivă

După câteva luni de logodnă au făcut și următorul pas: nunta. Toată lumea aștepta nunta lor! Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Țepeș – Vodă din Snagov. Iar la petrecere, Irinel ar fi scos din buzunare aproape 200.000 de euro – un preț piperat, dar totul de dragul iubirii și ca sutele de invitați să se simtă bine. Unde să mai pui faptul că au avut parte de 11 meniuri exotice și un foc de artificii de 20 de minute!

Apoi, a venit pe lume fetița celor doi. Monica a născut la Spitalul Elias din Capitală, iar botezul fetiței a avut loc în ziua în care Irinel împlinea 50 de ani. Când Monica era studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice ar fi fost înșelată de fostul soț. Au mers mai departe după acest ”episod”, iar în data de 23 februarie 2011, la aproximativ 5 ani de mariaj, se anunța că cei doi divorțează. Atunci, se zvonea că Monica l-ar fi înșelat pe Irinel Columbeanu cu șoferul ei personal.

Monica Gabor a luat decizia ulterior să plece din România, în SUA. Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani, iar în prezent locuiește într-un apartament din Capitală.

Are sau nu operații estetice?

Cât despre operațiile estetice, Monica Gabor nu a fost adepta acestora, apreciind naturalețea. Pe când era doamna Columbeanu, în urmă cu mai bine de zece ani de zile, punea preț pe imaginea ei, epata cu ținute scumpe, însă în prezent totul s-a schimbat. Monica Gabor preferă să fie mai naturală, se coafează natural, cât mai puțin machiaj, și să nu uităm că nici pragurile cabinetelor medicilor esteticieni nu le trece. Este adevărat, însă, că Monica Gabor preferă să ia parte la proceduri de curățare și hidratare a feței, căci tenul curat este extrem de important.

De ce Monica Gabor era poreclită „scorpia de la Izvorani”

Se pare că această poreclă ar fi dobândit-o în tipul celor 5 ani de căsnicie pe care i-a avut cu Irinel Columbeanu și când locuiau împreună în vila de la Izvorani. Totuși, a pendulat mereu un mister în jurul acestui apelativ, dar ulterior Irinel a dezvăluit unul dintre motivele pentru care i se spunea ”scorpia de la Izvorani”.

”Nu pot să o vorbesc de rău, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angajaţi şi apoi de la presă. Cum să nu sesizez, când veneau oamenii săracii la mine şi se plângeau şi voiau să plece. Le spuneam că le mai dau 100 la salariu. Îmi spuneau: „Puteţi să îmi daţi şi 10.000 de euro pe lună. Nu mai putea să stăm. Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea „10 la suta”. Ce puteam să ii spun? Nu te mai băga, esti nebună?”, povestea Irinel, arată Click.ro.

Monica Gabor predă limba engleză

Monica Gabor a fost, la rândul ei, o elevă conștiincioasă, și-a terminat cursurile și a ajuns astfel să predea limba engleză în țara tuturor posibilităților. O face ca o profesionistă, la liceul  Beverly Hills Unified School District Instructional Center, acolo unde a devenit profesoară-suplinitoare de limbă engleză cu acte în regulă și predă de ceva timp.

Monica Gabor le predă astfel engleza imigranților de toate naționalitățile, care au îndrăgit-o din prima și cu care a legat relații frumoase de prietenie.  Mai mult decât atât, pentru că îi consideră aproape, Monica le aduce adesea cadouri din călătoriile ei, suveniruri sau bomboane. De altfel, își servește elevii și cu câte un energizant Mr. Pink, de care ea nu se desparte niciodată la clasă.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 mart. 2021, 13:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă