Imagini exclusive! Cum arată o zi din viața Monicăi Gabor în America! Fostul model a ajuns profesoară de limba engleză

Publicat: 31 mai 2020, 09:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă duce o viață lipsită de griji în America, trăind de ani buni în orașul celebrităților de la Hollywood – Los Angeles, Monica Gabor a continuat să meargă la școală. Și nu orice fel de școală!

Monica Gabor a fost, la rândul ei, o elevă conștiincioasă, și-a terminat cursurile și a ajuns astfel să predea limba engleză în țara tuturor posibilităților. O face ca o profesionistă, la liceul  Beverly Hills Unified School District Instructional Center, acolo unde a devenit profesoară-suplinitoare de limbă engleză cu acte în regulă și predă de ceva timp.

Monica Gabor le predă astfel engleza imigranților de toate naționalitățile, care au îndrăgit-o din prima și cu care a legat relații frumoase de prietenie.  Mai mult decât atât, pentru că îi consideră aproape, Monica le aduce adesea cadouri din călătoriile ei, suveniruri sau bomboane. De altfel, își servește elevii și cu câte un energizant Mr.Pink, de care ea nu se desparte niciodată la clasă.

Vedeta se pregătește temeinic înaintea fiecărei întâlniri cu elevii săi, este extrem de exigentă cu ea însăși și vrea să fie întotdeauna la înălțime! Profesoara ei de engleză din America, care o cunoaște de aproape 10 ani de zile spune despre Monica Gabor că este diplomată, o persoană de încredere și o profesoară foarte calmă și răbdătoare, al cărei nivel de limbă engleză este foarte avansat!

Atunci când merge la școală și predă, Monica îmbracă ținute simple și nu epatează, chiar dacă hainele sale sunt branduri de mii de euro, ea încearcă pe cât posibil să pară ca o studentă.

 Întrebată acum ceva timp într-un interviu dacă a ajutat-o și Mr Pink să învețe sau nu limba engleză, sau ea este cea care îl învață pe el, Monica Gabor a făcut dezvăluiri interesante!

Când ne-am cunoscut felul prin care comunicam era prin desene. Nu știa engleză, a învățat din proprie inițiativă, cu ajutorul meu și al tuturor persoanelor de care s-a înconjurat, oameni de afaceri, prieteni și mai nou de la Anthony (n.r.: fiul lui Mr. Pink)„, a povestit atunci vedeta.

Publicat: 31 mai 2020, 09:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă