TOP CIAO.RO | E greu sus pe toc! Vedetele care s-au descălțat pe străzile din Capitală. Pe ce loc e Mihaela Rădulescu, Andreea Esca sau Delia

Publicat: 09 iul. 2024, 16:22 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Protagonistele topului nostru de astăzi au fost prinse pe picior greşit. Aceste momente sunt destul de rare şi asta pentru că divele din showbiz-ul românesc sunt foarte atente atunci când ies în public. Acum însă, nu au mai ţinut cont de ochii lumii şi s-au comportat de parcă nimeni n-ar fi fost în jurul lor. Au renunţat la încălţăminte fără să le pese că sunt la evenimente importante şi s-au „conectat” cu… mama natură!

Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază ca de fiecare dată şi le-au surprins pe vedetele noastre în ipostaze de care cele mai multe nu sunt cu siguranţă mândre! Atunci când ies din casă toate apelează la specialişti, stilişti, make-up artişti pentru că imaginea este foarte importantă! Dar au existat şi momente în care au uitat de „etichetă” şi au renunţat la haine sau la încălţăminte!

Cristina Ich, apariție-șoc la un eveniment

Aşa cum bine se ştie deja, Cristina Ich iubeşte moda, stilul, bijuteriile, produsele cosmetice şi tot ce costă fooooarte mulţi bani. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, spune o vorbă veche din bătrăni după care se ghidează se pare şi frumoasa brunetă. Până aici, nimic neobişnuit. Ar fi şi păcat să ai bani şi să nu îi foloseşti pentru plăcerile tale. Ceea ce ne-a atras însă atenţia a fost momentul în care fosta parteneră a lui Alex Piţurcă a renunţat la tocuri în timpul unui eveniment monden.

Nici Ruby nu a mai ţinut cont de faptul că se află în public atunci când a decis să renunţe la încălţămintea incomodă şi să o ia la pas pe străzile din Capitală.Cu o rochie neagră extrem de mulată și cu pantofii în mână, artistei nu i s-a părut deloc ciudat să se lase fotografiată.

Lista vedetelor care nu au ţinut cont de „etichetă”

Dar cine sunt cele 25 de dive? Vă spunem doar că le regăsiți între ele pe Antonia, Bianca Drăgușanu, Raluca Pastramă, Loredana Chivu, Ioana Ginghină, Ramona Gabor,  Andreea Popescu, Andreea Esca, Ruby, Ramona Bădescu, Cristina ICH, Delia Matache, Monica Gabor, DJ Wanda, Mihaela Rădulescu, Andreea Mantea sau Laurette.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 09 iul. 2024, 16:22 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×