Care este relația dintre Irinel Columbeanu și fiica sa! Cei doi nu s-au mai văzut de doi ani

Publicat: 25 oct. 2020, 16:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ultima perioadă nu a fost atât de înfloritare pentru fostul milionar Irinel Columbeanu. Cel care a avut o relație celebră cu Monica Gabor mărturisește că vorbește cu fiica sa virtual.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama ei. Fostul milionar de la Izvorani mărturisește că vorbește cu fiica sa virtual, iar cei doi nu s-au mai văzut de doi ani.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a transmis Irinel Columbeanu la ”Vorbește Lumea”, emisiunea de la Pro Tv, arată VIVA.

Lui Irinel Columbeanu nu îi este dor de vremea când era milionar

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români cu o avere de peste 150 de milioane de euro, două mașini ce valorau în jur de 820 de mii de euro, o vilă în Izvorani și multe terenuri în Ilfov.

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 oct. 2020, 16:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă