Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Ce spune fostul milionar despre situația în care se află

Publicat: 13 Oct. 2020, 14:11 Vedete
Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Ce spune fostul milionar despre situația în care se află

Viața lui Irinel Columbeanu pare că s-a schimbat radical în ultimii ani. Dacă până acum trăia pe picior mare în vila de la Izvorani, acum a ajuns să fie chiriaș într-un apartament de două camere.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români cu o avere de peste 150 de milioane de euro, două mașini ce valorau în jur de 820 de mii de euro, o vilă în Izvorani și multe terenuri în Ilfov.

Viața i s-a schimbat însă, după ce datoriile sale au crescut și a ajuns să fie executat silit.

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

”Nu mi-e dor de viața aia”

Chiar dacă nu mai trăiește viața de lux pe care o avea înainte, Irinel Columbeanu pare că nu și-a pierdut speranța, ba chiar a dezvăluit că nu duce dorul vieții de milionar.

”Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. m mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Publicat: 13 Oct. 2020, 14:11 Vedete
Pe aceeași temă