Irinel Columbeanu, declarație șocantă! Nimeni nu se aștepta ca fostul milionar să recunoască acest lucru: ”Sunt un pic afemeiat, da”

Publicat: 17 Dec. 2020, 08:55 Vedete
Irinel Columbeanu, declarație șocantă! Nimeni nu se aștepta ca fostul milionar să recunoască acest lucru: ”Sunt un pic afemeiat, da”

În vremurile lui bune, Irinel Columbeanu era considerat un fel de Hugh Hefner al României. Fostul milionar a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa tumultoase pe vremea când obișnuia să organizeze petreceri cu femei care erau plătite să-i ofere amintiri de neuitat.

A exitat o perioadă când Irinel Columbeanu avea propriul lui ”cuibușor de nebunii”, un apartament pe Calea Victoriei unde aveau loc numai petreceri cu dezmăț total.

De departe cel mai memorabil rămâne episodul în care fostul milionar a fost surprins în vila sa de la iIvorani în timp ce întreținea relații intime cu două femei într-un jacuzzi.

Printre vedetele cu care afaceristul a avut relații amoroase se numără Anna Lesko și Romanița Iovan, Mariana Roșca, dar și Monica Gabor cu care afaceristul a fost căsătorit.

Irinel Columbeanu: ”Nu eu aleg femeile tinere”

Afaceristul a explicat totodată că el nu a căutat niciodată femei tinere, deși în jurul lui doar acestea au roit de-a lungul timpului. Irinel Columbeanu este de părere că femeile au iubit la el șarmul și faptul că e săritor.

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a explicat afaceristul.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” acesta a recunoscut faptul că este afemeiat „Sunt un pic afemeiat, da”, iar cât despre ce consideră că au iubit femeile la el, Irinel a răspuns: „Șarmul”.

Câți bani mai are în conturi fostul milionar

“Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi.

Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție.

Eu zic că sunt un om de afaceri bun și mai departe nu știu cum să duc răspunsul la această întrebare și nu știu cum să duc la partea cu cinstea.

Cred că ar trebui dezbătut aici pentru că știu că se spune că nu ai cum sa faci bani mulți și să fii cinstit. Acest lucru e considerat un paradox care a priori nu există, nu ar fi oameni de afaceri cinstiți sau dacă sunt cinstiți, ei sunt și proști.

Da, am fost tot timpul cinstit în afaceri și nu numai în afaceri, ci toată viața mea și consider că acest lucru face parte din cele mai de bază calități ale unui om.

Banul are și un alt viciu, te tentează să nu fii cinstit, de aceea mă refer la faptul că atunci când nu mai ai povara atâtor de mulți bani te simți mai ușurat, adică mai puțin tentat”, a adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Dec. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă