Irinel Columbeanu, primele declaraţii după ce a fost surprins cu două domnişoare: ‘Ele îmi dau energie și îmi iau energia’

Publicat: 28 May. 2021, 10:18 Vedete
Irinel Columbeanu, primele declaraţii după ce a fost surprins cu două domnişoare: 'Ele îmi dau energie și îmi iau energia'

În vremurile bune, Irinel Columbeanu era considerat un fel de Hugh Hefner al României. După ce fostul milionar a fost surprins în urmă cu câteva zile în compania unor tinere domnişoare, recent Irinel Columbeanu a oferit primele declarații despre acest subiect.

Irinel Columbeanu este pregătit să iubească din nou! Omul de afaceri a dezvăluit că se gândeşte serios să îşi caute din nou jumătatea, pentru că fetele tinere sunt cele de la care îşi ia energia.

„Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Playtech.ro.

În urmă cu circa 10 ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la peste 150 de milioane de euro.  În prezent, acesta încearcă să se pună pe picioare, după ce a pierdut totul.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată.

Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit Irinel la Antena Stars.

Irinel Columbeanu: ”Nu eu aleg femeile tinere”

A exitat o perioadă când Irinel Columbeanu avea propriul lui ”cuibușor de nebunii”, un apartament pe Calea Victoriei unde aveau loc numai petreceri cu dezmăț total.

De departe cel mai memorabil rămâne episodul în care fostul milionar a fost surprins în vila sa de la Izvorani în timp ce întreținea relații intime cu două femei într-un jacuzzi.

Printre vedetele cu care afaceristul a avut relații amoroase se numără Anna Lesko și Romanița Iovan, Mariana Roșca, dar și Monica Gabor cu care afaceristul a fost căsătorit.

Afaceristul a explicat totodată că el nu a căutat niciodată femei tinere, deși în jurul lui doar acestea au roit de-a lungul timpului. Irinel Columbeanu este de părere că femeile au iubit la el șarmul și faptul că e săritor.

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a explicat afaceristul.

În cadrul unei emisiuni TV acesta a recunoscut faptul că este afemeiat „Sunt un pic afemeiat, da”, iar cât despre ce consideră că au iubit femeile la el, Irinel a răspuns: „Șarmul”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 May. 2021, 10:18 Vedete
Pe aceeași temă