Noi informații despre incendiul care i-a distrus casa lui Irinel Columbeanu. Ce spun vecinii afaceristului

Publicat: 12 nov. 2020, 08:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Noi informații despre incendiul care i-a distrus casa lui Irinel Columbeanu. Ce spun vecinii afaceristului

Irinel Columbeanu a trăit o mare dezamăgire după ce vila din Izvorani a luat foc. Deși afaceristul nu mai locuia de ceva timp acolo, pierderea a fost una mare.Pompierii ajunși la fața locului nu au mai putut salva nimic, nici măcar obiectele de artă care s-au făcut scrum.

Irinel Columbeanu a fost urmărit de ghinion. Asta o spun chiar vecinii fostulu milionar, care nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla și cum a avut loc o asemenea tragedie.

Oficial, nici până în acest moment nu se cunosc cauzele care ar fi pornit la izbucnirea incendiului. Autoritățile însă, i-au în considerare și ipoteza că cineva ar fi încercat să să pornească incendiul intenționat.

„Erau bălăriile mari, nu mai era vila îngrijită așa cum trebuie. Știm, însă, că tot sistemul de electricitate fusese schimbat acum câțiva ani, deci era nou și nu înțelegem cum să ardă atât de repede ditamai casa. Zici că a pus cineva benzină. Noi am văzut direct flăcări mari, iar înainte de asta nu am simțit miros de ars, nu nimic. Nu vedeți ce ghinion a purtat și vila asta? Domnul Irinel și-a pierdut averea, casă, masă, tot. A rămas fără nimic. Apoi pe la vilă s-au perindat tot felul de chiriași, au stat câteva luni fiecare și a plecat. De cumpărat nu a cumpărat-o nimeni. Acum a ars toată. Pe cuvânt că este blestemată casa”, au declarat mai mulți vecini din Snagov, care au fost prezenți la incendiu.

Vila din Izvorani nu fusese asigurată

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 nov. 2020, 08:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă