Ce s-a ales de vila arsă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani. Un detaliu incredibil a fost descoperit la 3 ani după incendiu. FOTO

Publicat: 20 oct. 2023, 14:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar problemele au apărut după ce luat câteva decizii greşite. Pe parcursul timpului, viaţa lui s-a schimbat radical, din nefericire, din rău în mai rău. A pierdut bani, căsnicia cu Monica Gabor, în cele din urmă şi vila din Izvorani, iar acum locuieşte singur într-un azil. Recent, în mediul online au apărut mai multe imagini cu locuinţa impunătoare pe care fostul milion a deţinut-o. Nu rataţi fotografiile din GALERIE!

În anul 2007, averea lui Irinel Columbeanu a fost estimată la 150 de milioane de euro, aceea fiind şi cea mai bună prosperă perioadă. În anul 2006, aceasta fusese de 60 de milioane de euro, în anul 2008 ajunsese la 40 de milioane de auro, iar, în anul 2009, coborâse la 7 milioane de euro. Din cauza unor decizii greşite, în timp, fostul afacerist a pierdut tot ce avea.

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani

Anul 2020 venea cu un nou necaz pentru fostul afacerist. Vila de lux în care a petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă se făcea scrum în urma unui incendiu. Focul ar fi izbucnit de la subsol, unde era organizată o petrecere de Halloween.

”Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani, la Xtra Night Show.

Ce fotografie rară s-a găsit la 3 ani după incendiu⊆↵⇓

Recent, doi tineri care activează pe platforma TikTok au vizitat casa lui Irinel Columbeanu rămasă în paragină.

„Mamă, frate, ce paragină! N-ai cum! Geamul spart, fii atent. Ce piscină șmecheră, cât de mișto era”, se aude pe filmarea devenită virală pe TikTok.

În urma incendiului, în locuință nu a mai rămas decât o amintire valoroasă pentru fostul milionar. Aproape totul a ars, în afară de o fotografie în care apare Irinel Columbeanu alături de fiica lui, Irina.

Irinel Columbeanu şi fiica lui, Irina

 

Sursă foto: social media/TikTok

Publicat: 20 oct. 2023, 14:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×