Ce studii are Irinel Columbeanu, de fapt. Unde a lucrat înainte să devină milionar

Publicat: 11 dec. 2023, 11:28 Autor: Alina Nistor Vedete

Toată lumea îl cunoaște pe Irinel Columbeanu, dar puțini sunt cei care știu ce studii are de fapt fostul milionar. Iată care este meseria lui de bază!

Irinel Columbeanu a devenit faimos nu doar datorită relațiilor celebre, ci și a notorietății afacerilor sale. În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu este un personaj extrem de mediatizat în România, iar mulți s-au întrebat ce studii are de fapt fostul milionar.

Conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a lui Irinel Columbeanu este cea de inginer. A absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București. Nu oricum, ci cu nota 10, semn că a fost un elev iminent. Ulterior, cu diplomă de inginer, s-a angajat la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

„Am lucrat la IBNA Balotești, ca inginer energetic, până când am fost dat afară c-un picior în fund cu exact un an înainte de Revoluție, pentru că m-am apucat să informez Partidul că se fură din nutrețurile țării, de parcă nu știau că raportările recoltelor erau din burtă. Și ca să nu mai bat toba cu asta a trebuit să dispar de-acolo. Vă dați seama ce satisfacție am avut când a venit Revoluția”a declarat Irinel Columbeanu, pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu, umilit la azil

Irinel Columbeanu trăiește vremuri grele! După ce și-a pierdut toată averea, omul de afaceri a ajuns la azil. Momentan, pentru că nu-și permite să plătească nimic, toate cheltuielile sunt suportate de  costurile sunt suportate de Ion Cassian. Recent însă, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Doar că există oameni răi care l-au umilit pe Irinel Columbeanu. Aceștia au donat în contul fundației un euro, în bătaie de joc. Ion Cassian a blamat acest comportament având în vedere situația ingrată în care se află omul de afaceri. Uitat de toți, se pare că singura care îl vizitează este fosta iubită, Oana Cojocaru.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 11 dec. 2023, 11:28 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×