Cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu în Los Angeles. Irina s-a angajat şi îşi suţine financiar tatăl

Publicat: 01 feb. 2024, 14:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irinel Columbeanu se descurcă din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar, după ce şi-a pierdut toată averea. În prezent, fostul afacerist este ajutat de câţiva prieteni, dar şi de fiica lui, Irinuca. În cadrul unui interviu, fostul soţ al Monicăi Gabor a dezvăluit că fiica lui s-a angajat în Los Angeles, iar atunci când poate îl ajută cu bani. 

Invitat în podcastul Fiță cu Adiță, găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, Irinel Columbeanu a făcut printre altele, câteva dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fiica lui.

Fostul milionar a recunoscut că Irinca îi trimite bani din America. Tânăra s-a angajat pentru că îşi doreşte să îşi facă proprii bani, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea.

„Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu s-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar pentru sursa citată.

Ce reguli stricte respectă Irinel Columbeanu la azil

De mai bine de două luni, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil din Ghermănești, acolo unde are parte de toate condiţiile. Chiar dacă nu îi lipseşte nimic, fostul soţ al Monicăi Gabor nu a renunţat la anumite obiceiuri pe care le are de o viaţă întreagă.

Fostul soţ al Monicăi Gabor a fost aspru criticat de oameni din cauza faptului că, deşi nu are bani, iese tot timpul în diferite localuri de lux. Irinel Columbeanu a fost ajutat de apropiaţi să îşi achite datoriile şi costurile lunare ale azilului, care nu sunt deloc mici, ele depășesc 7.000 de lei.

Proprietarul centrului din Ghermănești a explicat că Irinel Columbeanu nu poate pleca oricum, poate ieşi doar pe semnătură şi mereu însoţit.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă. Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc”, a declarat Ion Cassian pentru playtech.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 feb. 2024, 14:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×