Irinel Columbeanu, ajutor nesperat după ce și-a pierdut averea! Mr. Pink i-a trimis bani: ”M-a mișcat acest gest”

Publicat: 30 dec. 2023, 09:40 Autor: Alina Nistor Vedete

Irinel Columbeanu a făcut recent dezvăluiri neștiute despre Mr. Pink. Se pare că în momentul în care și-a pierdut toată averea, milionarul chinez l-ar fi ajutat financiar pe fostul soț al Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu trăiește vremuri grele! După ce și-a pierdut toată averea, omul de afaceri a ajuns la azil. Momentan, pentru că nu-și permite să plătească nimic, toate cheltuielile sunt suportate de Ion Cassian. Recent însă, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Mr. Pink, ajutor pentru fostul milionar de la Izvorani

Omul de afaceri a dezvăluit recent însă că Mr. Pink, actualul partener al fostei sale soții, l-a ajutat financiar, spre surprinderea tuturor. Milionarul chinez i-ar fi trimis bani prin intermediul Irinucăi.

„L-am cunoscut pe Mr Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante.

Am şi fost ajutat financiar de Mr Pink, a ţinut să fie prezent înainte să mă întorc în România, să-mi transmită acest ajutor financiar prin intermediul Irinei. Pe mine m-a mişcat acest gest, probabil a fost felul lui de a aprecia faptul că i-am ascultat sfatul pentru că el m-a certat când am fost în SUA că nu vreau să o las pe Irina să îşi continuie viaţa acolo unde se află mama ei. Lucru pe care, până la urmă, l-am acceptat”, a spus Irinel Columbeanu pentru romaniatv.net.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut pentru prima oară în 2016, atunci când afaceristul a mers în America. Ulterior, după aproximativ un an s-au revăzut pentru a doua oară. Dacă prima întâlnire a decurs civilizat, acest lucru nu s-a întâmplat și în 2017.

Partenerul Monicăi Gabor i-ar fi propus atunci omului de afaceri de la Izvorani să o lase pe Irinuca să locuiască alături de ei în America. Mr. Pink s-a gândit la binele fetei și a încercat să îi explice că va avea un viitor mai bun peste hotare. Discuția a escaladat și au ajuns să se certe într-o parcare. Irinel Columbeanu s-a simțit jignit și a refuzat vehement propunerea milionarului chinez. Șase ani mai târziu, Irinel Columbeanu a înțeles intențiile bune ale lui Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, ajutat și de o rudă de-ale Monicăi Gabor

Uitat de toți, se pare că singura care îl vizitează este fosta iubită, Oana Cojocaru. Totuși, recent, fostul milionar ar mai fi primit un ajutor nesperat! Fostul său cumnat este cel care în momentul în care a aflat despre situația în care se află Irinel Columbeanu i-a trimis 3.000 de lei. Este vorba despre soțul Alinei, sora mai mare a Monicăi Gabor.

Alina Gabor și soțul ei își trăiesc viața discret, în Bacău, departe de lumina reflectoarelor.

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, a dezvăluit un apropiat de-ai lui Irinel Columbeanu pentru Click.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 dec. 2023, 09:40 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×