EXCLUSIV | Cristina Spătar, vacanță în Egipt + De ce se emoționează mereu artista în preajma Paștelui! „Nimeni nu mai gătește ca mama!”

Publicat: 04 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță în Egipt, acolo unde a vizitat Cairo. A fost o excursie în care artista a combinat utilul cu plăcutul, partea de business cu cea artistică. Totodată, cântăreața a vizitat pentru prima dată Sfinxul și Piramidele care i-au dat o stare de bine.

„În Egipt am pregătit multe surprize și sper să se lege lucrurile iar în momentul în care se leagă pe plan muzical, atunci o să împărtășim și celor de acasă. Am fost cu soțul meu care se pregătește să facă acolo un businees, mai exact o fabrică de materiale de construcții iar noi îi ținem pumnii și îl vom însoți de fiecare dată!”, ne-a mărturisit în exclusivitate pentru Ciao.ro, Cristina Spătar.

Ce face Regina R&B-ului de Paște! Artista a devenit nostalgică și se gândește la mama ei

Cristina Spătar și-ar fi dorit să petreacă Paștele alături de sora ei, în Italia, dar nu știe încă dacă va reuși să ajungă acolo. Este o periodă destul de încărcată pentru ea în care pregătește multe proiecte muzicale. Cea mai recentă piesă a ei este „Inima mea” pe care a lansat-o alături de Alex de la Orăștie, un proiect balcanic care se bucură de succes. De Paște, artista va petrece în familie, alături de soțul și de copiii ei, dar o are mereu în gând pe mama ei.

„Nu știu încă ce facem de Paște. Eu mi-am dorit să mergem în Italia, la sora mea, dar nu știu dacă o să reușim să ajungem în Italia, o să vedem, surprize-surprize. Iepurașul este mereu surprinzător, trebuie să așteptăm să vedem ce se întâmplă. Albert și  Aida sunt cuminți, învață bine, cred că mergem să se înoiască. Își iau hăinuțe noi în fiecare an, de Paște!”, ne-a povestit Cristina Spătar care atunci când a venit vorba de mama ei a avut ochii în lacrimi.

De ce se emoționează mereu artista în preajma Paștelui!

„O amintire legată de mama mea, de Paște… e greu. Cred că e momentul acela când ea făcea toate bunătățile, plecam la Înviere toată familia. Orașul ăla e micuț dar e cochet. Mereu îmi aduc aminte momentele în care am trăit cu ea acolo, cu ai mei, Dumnezeu să îi ierte, că nu mai sunt! Mama gătea atât de bine, nu mai gătește nimeni ca ea. Mergeam la Înviere, respectam toate tradițiile, ritualurile. Dimineața ne trezeam cu ouă, cu bănuțul, ne spălam pe față, era frumos.

Cristina Spătar, vacanță în Egipt

E frumos să fii copil! Eu la bucătărie mă pricep, din nimic pot să încropesc ceva, am moștenit asta de la mama mea, cred că și blândețea ei, bunătatea, era foarte permisivă și caldă, cred că de la ea am luat și simțul cochetăriei. De mică am fost așa! Eu am făcut proiectele la toate casele mele, și interior și exterior, sunt atentă la detalii!”, ne-a mai povestit Cristina Spătar în pragul sărbătorilor de Paște.

Publicat: 04 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×