TOP CIAO.RO | Obiceiuri bizare ale vedetelor din România! Ce secrete ascund Olivia Steer, Smiley sau Radu Vâlcan

Publicat: 05 mart. 2024, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anumite obiceiuri, fie ele şi mai ciudate, fac parte din viaţa fiecărui om, iar vedetele nu sunt o excepţie. Celebrităţile şi-au format o serie de ritualuri bine definite pe care le respectă cu stricteţe în fiecare zi. Iată la ce truc apelează Monica Bîrlădeanu pentru a se menţine în formă sau ce face Radu Vâlcan în timpului zborurilor. Chiar soţia lui l-a dat de gol.

Multe dintre secretele celebrităţilor sunt obiceiuri la care nimeni nu s-ar fi gândit, iar prin intermediul apropiaţilor au ieşit la suprafaţă.

Ce obicei bizar are Olivia Steer. Așa crede că nu va îmbătrâni

Olivia Steer este un personaj controversat în showbiz-ul autohton, din pricina afirmaţiilor intrigante pe care le face în special în mediul online. Pe lângă oamenii care o judecă, soţia lui Andi Moisescu are şi mulţi fani care îi suţin activitatea din spaţiul public.

Soţia lui Andi Moisescu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar multe dintre doamnele şi domnișoarele care o urmăresc au fost curioase să afle ce face pentru a se menţine în formă.

Vedeta este adepta rugăciunii, meditației și stilului de viață sănătos, iar deseori apelează la terapia numită „camera întunecată” ce previne îmbătrânirea. Mai exact, vedeta stă pe întuneric pentru a întineri, potrivit wowbiz.ro.

Mircea Badea nu consumă apă de 30 de ani

Mircea Badea este într-o formă de invidiat, la 50 de ani. Are o carieră impresionantă în televiziune și o familie extrem de frumoasă. Multă lume s-ar aștepta ca moderatorul să ducă un stil de viață sănătos, având în vedere că partenera lui este una dintre cele mai cunoscute nutriţioniste din România, însa lucrurile nu stau deloc așa.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Antena 3 a recunoscut că nu consumă apă de 30 de ani. În schimb, acesta a dezvăluit că bea energizant în fiecare zi, chiar înainte de a se pune la somn.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani.

Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai adăugat prezentatorul TV.

Obiceiul bizar pe care Monica Bîrlădeanu îl are înainte de culcare

La cei 45 de ani, Monica Bîrlădeanu se află într-o formă fizică de invidiat. De altfel, actrița a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară şi pe bună dreptate!

Actriţa face eforturi pentru a se menţine în formă, iar în cadrul unui interviu mai vechi a dezvăluit ce obicei bizar are înainte de culcare.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută.

Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.

Pavel Bartoș, despre ce face Smiley în fiecare noapte

Pavel Bartoș și Smiley obișnuiesc să plece împreună prin România atunci când au loc preselecțiile pentru „Românii au talent”, emisiune pe care o prezintă împreună, la Pro TV. Actorul a dezvăluit că prietenul lui are un obicei bizar, în fiecare noapte.

„Asta e o chestie de intimitatea fiecăruia. Nu cred că am putea locui în aceeași cameră, pentru că el doarme cu jaluzelele trase și cu muzica pornită. Eu dorm pe liniște ancestrală și cu jaluzelele trase, adică nu putem! Trebuie să am liniște și întuneric”, a spus Pavel Bartoș, potrivit Cancan.ro.

Ce face Irinel Columbeanu în fiecare dimineaţă

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil. Problemele financiare cu care s-a confruntat l-au făcut pe fostul soț al Monicăi Gabor să recurgă la gesturi extreme. Și-a vândut tot ce avea!

Acum, la azil, trebuie să respecte rutina. Chiar dacă are parte de liniște și îngrijire specializată. Omul de afaceri are, totuși, un obicei bizar în fiecare dimineață la care nu poate renunța. Patronul azilului, Ion Cassian, a dezvăluit tot în cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil.

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici”, a dezvăluit Ion Cassian, urmat chiar de Irinel Columbeanu care a mărturisit că are acest obicei: „Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”.

Ce obicei bizar are Radu Vâlcan în avion, în timpul zborului

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de mulţi ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar la scurt timp a început şi povestea lor de dragoste. Au trei băieţi minunaţi şi sunt extrem de fericiţi deşi rolul de părinţi a venit la pachet cu multe responsabilităţi.

Atunci când au câteva zile libere, vedetele obişnuiesc să plece în scurte vacanţe departe de toată agitaţia şi să se relaxeze.

Cum este destul de activă în mediul online și nu ratează niciun moment în care să nu își împărtășească experiențele de zi cu zi cu fanii, Adela Popescu a publicat, o imagine cu soțul ei, în care arată ce face acesta în avion, în timpul zborului.

„Din toate activitățile posibile (un vin, nani, film), tu ai ales să faciintegrame?!”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu, pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 mart. 2024, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×