Irinel Columbeanu regretă că și-a lăsat fiica în America, la mama ei: ”Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație”

Publicat: 06 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irinel Columbeanu a vorbit la ani buni de la divorțul de Monica Gabor despre motivul pentru care nu și-a lăsat fiica în grija mamei sale. Fostul milionar a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri despre scandalul care a ținut la acea vreme primele pagini ale ziarelor.

Este cunoscut faptul că în trecut Irinel Columbeanu trăia o viață la care mulți nici măcar nu îndrăzneau să viseze. Banii și averea pe care o agonisise îi dădeau multă putere să ia decizii cu care oamenii din jurul său nu au fost întotdeauna de acord.

Mai exact, în momentul în care afaceristul și Monica Gabor s-au despărțit a fost unul extrem de dureros mai ales pentru tânără. Fosta sa soție voia cu orice preț ca fiica ei să crească alături de ea, însă acest lucru nu a fost posibil.

Și asta pentru că Irinel Columbeanu își dorea ca Irinuca să primească o educație aleasă, iar la acel moment acesta a decis că mama ei nu îi poate oferi ceea ce micuța avea nevoie.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu.

Cât despre puterea pe care avea i-o dădea, Irinel Columbeanu a explicat: „Am făcut întodeauan tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori”, a mai adăugat fostul om de afaceri.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă