Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie, singur, prin cafenele. Fostul afacerist a stârnit mila trecătorilor când l-au văzut la o terasă, în plină furtună

Publicat: 29 Jun. 2021, 21:48 Vedete

Irinel Columbeanu, surprins așa cum nu credeai că o să-l vezi vreodată! În trecut roiau în jurul lui oamenii influenți, dar mai ales femeile, însă acum afaceristul a ajuns să-și bea cafeaua de unul singur, la terasă. 

Irinel Columbeanu, singur la terasă

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat aproape radical în ultimii ani. Afaceristul care era, în trecut, curtat de multe tinere, iar în jurul său erau adesea oameni “grei”, a ajuns acum să-și numere pe degete persoanele apropiate, se pare.

Acesta a fost surprins zilele trecute, la o terasă a unui mall din Capitală, singur la masa. Și singur pe întreaga terasă, asta pentru că ploua infernal, iar oamenii nu s-au înghesuit la terase.

În presă s-a scris ca ar fi ajuns la sapă de lemn și că acum conturile și buzunarele sale sunt goale, și nu doldora la bani ca în vremurile trecute.

Mai exact, în urmă cu circa 10 ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la peste 150 de milioane de euro.  În prezent, acesta încearcă să se pună pe picioare, după ce a pierdut totul.

Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată.

Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit Irinel la Antena Stars.

Cârcotașii mai spuneau că motivul pentru care fiica sa, Irina Columbeanu, a plecat la școală în America la mama ei, Monica Gabor, ar fi fost faptul că afaceristul nu și-ar mai fi permis să-i achite școlarizarea. Irinel Columbeanu însă a declarat că nu acesta ar fi fost motivul pentru care fiica lui a plecat în SUA.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

 

Publicat: 29 Jun. 2021, 21:48 Vedete
Pe aceeași temă