Adevăratul motiv pentru care fiica lui Irinel Columbeanu a plecat în America. Afaceristul a făcut dezvăluiri

Publicat: 20 Apr. 2021, 09:46 Vedete
Adevăratul motiv pentru care fiica lui Irinel Columbeanu a plecat în America. Afaceristul a făcut dezvăluiri

Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește de mai bine de doi ani în America alături de mama sa și de actualul ei partener. În cadrul unei emisiuni TV, fostul milionar a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care Irinuca s-a stabilit departe de România.

După ce Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, mulți au aplaudat decizia Monicăi Gabor de a-și lua fata în America pentru a-i oferi un viitor mai bun, însă adevărul ar fi cu totul altul.

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să plece în America

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Fostul milionar a mai dezvăluit că păstrează legătura cu fiica lui online, iar de aproape doi ani nu a mai făzut-o fizic.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Ce părere are Irinel Columbeanu despre actualul partener al Monicăi Gabor

În cadrul unui interviu,  Irinel Columbeanu a vorbit sincer și și-a spus părerea despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Mai mult decât atât, afaceristul este foarte mândru de fosta lui soție și nu se sfiește să o laude pentru reușitele din viața sa.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Apr. 2021, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă