Irinel Columbeanu a recunoscut! Câți bani mai are în conturi fostul milionar

Publicat: 16 dec. 2020, 10:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Irinel Columbeanu a recunoscut! Câți bani mai are în conturi fostul milionar

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. A devenit cunoscut datorită excentricității sale și tot din cauza ei a pierdut aproape totul. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns acum să trăiască dintr-o superbă vilă, într-o locuință modestă.

În urmă cu circa 10 ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la peste 150 de milioane de euro. Acum fostul milionar trăiește într-un apartament cu două camere și nici nu mai are parte de menajeră, șofer, bucătăreasă și alți angajați, fiind obligat să facă toate lucrurile de unul singur.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul milionar a vorbit despre viața sa de acum, dar și cum se descurcă: “Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi.

Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție.

Eu zic că sunt un om de afaceri bun și mai departe nu știu cum să duc răspunsul la această întrebare și nu știu cum să duc la partea cu cinstea.

Cred că ar trebui dezbătut aici pentru că știu că se spune că nu ai cum sa faci bani mulți și să fii cinstit. Acest lucru e considerat un paradox care a priori nu există, nu ar fi oameni de afaceri cinstiți sau dacă sunt cinstiți, ei sunt și proști.

Da, am fost tot timpul cinstit în afaceri și nu numai în afaceri, ci toată viața mea și consider că acest lucru face parte din cele mai de bază calități ale unui om.

Banul are și un alt viciu, te tentează să nu fii cinstit, de aceea mă refer la faptul că atunci când nu mai ai povara atâtor de mulți bani te simți mai ușurat, adică mai puțin tentat”, a adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 dec. 2020, 10:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă