Ce lucruri de valoare au ars în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Operele de artă au fost distruse complet

Publicat: 02 nov. 2020, 10:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce lucruri de valoare au ars în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Operele de artă au fost distruse complet

Vila din Izvorani în care Irinel Columbeanu a locuit a fost grav afectată de un incendiu puternic. Flăcările au reușit să fie stinse după aproape 5 ore de la declanșare. Se pare că o parte din averea lăsată de fostul soț al Monicăi Gabor în locuință a fost distrusă.

Casa din Izvorani nu îi mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2012. A fost scoasă recent la vânzare pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună. Este o clădire impresionantă, cu o amprentă la sol pe 350 de metri pătrați, care ar avea 15 camere.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”, este anunțul postat ce o agenție imobiliară care vinde proprietăți de lux.

Ce lucruri de valoare au ars în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, s-a extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat a cuprins și acoperișul.

În incediu, din spusele experţilor imobiliari s-au distrus numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros. Printre obiectele de artă din ea, se afla și sculptura ”Echilibru” a lui Sabin Bălașa.

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români cu o avere de peste 150 de milioane de euro, două mașini ce valorau în jur de 820 de mii de euro, o vilă în Izvorani și multe terenuri în Ilfov.

Viața i s-a schimbat însă, după ce datoriile sale au crescut și a ajuns să fie executat silit.

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 02 nov. 2020, 10:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă