DEZVĂLUIRI | Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu imediat după nuntă. Ce i-a făcut în luna de miere: „Stătea ghemuită și plângea”

Publicat: 07 feb. 2023, 12:52 Autor: Camelia Vedete

Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu imediat după nuntă. Ce i-a făcut în luna de miere de a făcut-o pe proaspăta soție să plângă cu lacrimi de crocodil.

În cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre care și un episod de la mare, la trei zile după nunta cu Monica Gabor.

Au vrut să divorțeze imediat după nuntă

“Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire. Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel. Dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masă seara. În stațiune erau și nașii, Matei și Monica. Și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului Rex.
Luară loc la o masă, unul lângă celălalt. Ea luă o apă plată și el un gin tonic. Oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o atmosferă relaxantă de sfârsit de după-amiază pe terasa de la Rex.

Nu era nicio grabă după nimic. Iar până la cină mai era destul timp. După ce termină primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. „Cigar”-ul ajunsese la jumătate. Ăsta era, de fapt, unul dintre avantaje față de țigări. Dacă nu mai trăgeai din el se stingea singur, după care îl tot reaprindeai și tot așa. Unul ținea și-o oră, mai mult te amăgeai decât fumai cu-adevărat. Ceea ce nu era rău deloc. 4-5 pe zi lui Ili îi erau mai mult decât suficiente.

— Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragi un fum, iar mai bei, iar mai fumezi și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze:
— Păi, Monica, dacă după doar trei zile de la căsătorie ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Irinel, către Monica: ”Nu mai plânge. Te rog, liniștește-te”

Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă. Și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva. În spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa. Parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii. Se aplecă și îi culese de acolo. Dar nu înainte de a-i face semn chelnerului să treacă nota pe cameră, loc spre care plecă și el cu papucii ei în mână.

În timp ce traversa holul spre scara care ducea la camere (apartamentul lor era la etajul 1), îl opriră doi dintre valeții hotelului, în uniforme roșii, și unul dintre ei îi spuse:

— Dacă o căutați pe doamna, nu s-a dus sus în cameră. Ci e pe terasa dinspre parcare. Dacă vreți, vă arătăm noi cum se ajunge acolo.
Între timp apărură în hol și cei doi băieți care aveau grijă de el, îmbrăcați în costumele lor negre.
— Șefu’, am văzut-o și noi. Așa pestriț, tot grupul o luă spre intrarea de la terasă. Pragul i-l trecu însă doar Ili, tot cu papucii-n mână. Dădea înspre parcare.
Monica stătea ghemuită, cu spatele spre el, la marginea terasei, și parcă tot bocea. — Ți-am adus papucii, poate ai nevoie. Ea nici nu se întoarse.
— Lasă-i acolo.
— Hai, nu mai plânge. Te rog, liniștește-te!
— Dar nu plâng.
— Pot să vin și eu lângă tine?
— Nu.
— Bine, atunci vorbim sus.
— Bine”, a continuat Columbeanu.

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor!

Ce își reproșează Irinel Columbeanu în relația cu Monica Gabor. Are 65 de ani și înțelepciunea îl caracterizează. De alfel a avut de învățat și din propria poveste de viață! Irinel Columbeanu știe exact ce își dorește pentru el însă abia așteaptă să își vadă fiica, pe Irina.

Se pare că acest lucru se va întâmpla chiar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, atunci când omul de afaceri va merge într-o vizită în America. Cum își descrie fosta soție, pe Monica Gabor, ce spune despre ea, cât de mult își iubește fiica, de câte ori și-a visat tatăl de când a plecat dar și ce fel de femeie și-ar dori pentru el de acum încolo, Irinel Columbeanu a acordat pentru Ciao.ro cel mai sincer interviu!

Cum se simte Irinel Columbeanu acum, după problemele de sănătate? Sunteți “în grafic”, cum se zice?

Dușul rece prin care viața m-a trecut m-a trezit spiritual și tonifiat intelectual. Cât despre fizic, sunt la fel de apt și de combativ.

De când nu ați mai văzut-o pe Irina și ce sentimente vă încearcă?

Din data de 3 iulie 2018, ora 04:38, la aeroport înainte să decoleze spre America. Sentimente de dor, emoție și nostalgie mă încearcă.

Sărbătorile de iarnă vă vor găsi în America! Veți petrece cu Irina și Monica și o să locuiți cu ele! Cum credeți că o să fie? Vă va încerca o ușoară nostalgie?

Toate acestea sunt amănunte pe care urmează să le clarific din timp cu familia Irinei, la fel cum a fost acum 5 ani, când le-am vizitat în decembrie 2017.

Citește tot interviul AICI.

Publicat: 07 feb. 2023, 12:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă