EXCLUSIV | Ada Condeescu joacă în noul serial de la Antena 1: “Îmi place să lucrez în stilul ăsta așa mai de armată” + Începe filmările după vacanța de 3 săptămâni din Grecia

Publicat: 03 iul. 2024, 11:55 Autor: Andreea Archip Vedete

Ada Condeescu face parte din distribuția noului serial, pe care Antena 1 îl demarează în această vară. Practic, e primul proiect pe micul ecran pentru actriță, care până acum s-a dedicat spectacolelor de teatru și filmelor de lungmetraj. Acum, pentru că ambii copii sunt mai mari, Ada a decis că e timpul să intre într-un proiect cu durată mai mare de filmări. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.ro, soția regizorului Cătălin Mitulescu ne-a spus că deja a început repetițiile, urmând ca din august să înceapă filmările. Până atunci însă se bucură de o binemeritată vacanță în Grecia, unde se află alături de partenerul de viață și de cei doi copii.

Ada Condeescu este încântată de oportunitatea ivită pe plan profesional, urmând să joace în primul ei serial. “Am început un proiect pe tv, un serial care va fi la Antena 1 și vom începe filmările în august”, ne-a spus ea entuziasmată.

Ada Condeescu: “Îmi place profesionalismul și îl simt la acest proiect. Cumva asta mă atrage și mai tare”

Cum repetițiile au început deja, actrița a cunoscut în mare parte echipa. Îi plac proiectul în sine, rolul, dar și oamenii cu care va lucra.

“Vom avea partea asta de vacanță, după care revenim la repetiții și încep filmările. Mă bucur foarte mult că o să lucrez cu Iulia Rugină, care este o regizoare foarte bună și cu care îmi doream, la un moment dat, să lucrez. Pe celălalt regizor abia acum l-am cunoscut și abia aștept să lucrez și cu el, să vedem cum va fi. M-a impresionat foarte tare echipa de scenariști, sunt oameni foarte dedicați și care au experiență.

Sunt foarte mulți actori, de la care sigur voi învăța foarte multe lucruri. Sunt și oameni foarte tineri care sunt acum studenți, pe care îi simt că sunt talentați, că sunt dedicați. Sunt oameni care nu întârzie și îmi place foarte mult rigoarea, mie îmi place când lucrez într-un proiect din ăsta care ține de actorie, orice ar fi: teatru, film, TV, radio să fie o rigoare. O ador, adică îmi place să lucrez în stilul ăsta așa mai de armată, așa am lucrat și în școală, așa am lucrat și la filmele mele, în general, și mi se pare că întotdeauna dă rezultate și dă o seriozitate. Îmi place profesionalismul și îl simt la acest proiect și cumva asta mă atrage și mai tare”, a declarat, pentru CIAO.RO, Ada Condeescu.

Vedeta se află deja în Grecia, unde ea, copiii și soțul vor petrece următoarele 3 săptămâni. Ada este deja bronzată, pentru că și-a făcut antrenamentul pe litoralul românesc, unde își propunsese să petreacă 2 zile. În total au fost 4, pentru că s-a întâlnit și cu buna ei prietenă Laura Cosoi și gașca de copii s-a mărit. Speră ca la următoarea escapadă să o întâlnească și pe Adela Popescu, o altă bună prietenă de-a ei. Cele 3 actrițe au jucat împreună, vara trecută, în lungmetrajul Retreat Vama Veche, care va intra în cinematografe din 18 octombrie.

Ada Condeescu, vacanță de 3 săptămâni în Grecia

Vedeta are parte de o binemeritată vacanță alături de familie, ea și-a sărbătorit acolo și ziua de naștere și a alocat 3 săptămâni pentru relaxare. Deși este mamă a doi copii, actrița este foarte bine organizată la capitolul bagaje și nu ia lucruri inutile, chiar dacă spațiu este, având în vedere că au ales să călătorească cu mașina.

“În teorie îmi fac o listă în cap, nu mai am răbdare să fac deja la 2 copii lista așa scrisă. Într-adevăr, de când mă știu și mai plecam singură  undeva, am o listă scurtă: încărcător, baterii, niște chestii din astea pe care chiar nu trebuie să le uit! Pentru copii iau într-adevăr niște medicamente de bază, adică iau un paracetamol să fie acolo și atât. Dacă merg în zone izolate, într-adevăr sunt mult mai grijulie, dar așa dacă știu că mă duc undeva unde am farmacii… Am început și hainele să le reduc, dacă știu că mă duc cu copiii într-un loc unde e oraș, dacă e ceva, mai iau de acolo o rochiță și ai și plăcerea shoppingului inclusă. Zici: nu mai am haine! Le-am spălat pe toate! Trebuie neapărat să ajung la magazin să iau o rochie!”, ne-a povestit ea amuzată.

Însă sesiunea de shopping durează foarte puțin, întrucât își știe măsurile și nu mai alocă timp pentru probat. “Uneori nici măcar nu le probez, le iau după ochi, mai ales dacă mai sunt oversize, nu mai stau să probez, nu mai am răbdare. Răbdare aș avea, dar mi se pare că pierd timpul!”, a precizat ea. Așa că după 3 săptămâni pe tărâmuri elene, Ada Condeescu va veni pe platourile de filmare bronzată, relaxată și pregătită să își contureze personajul cât mai bine.

Foto: Instagram

Publicat: 03 iul. 2024, 11:55 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×