Distracție mare în Vama Veche! Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, un trio de succes în cea mai nouă comedie românească regizată de Petre Năstase

Publicat: 11 mai 2023, 12:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Toată crema actorilor și a vedetelor s-a mutat pentru câteva săptămâni în Vama Veche. Regizorul Petre Năstase  este responsabil pentru ceea ce se întâmplă, pentru că a dat startul filmărilor pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie romantică urbană ce adună pe plajă de la Vama Veche și în cele mai țări locuri din București o distribuție cu actori mari dar și cu personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

Actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Vedetele sunt extrem de bucuroase că li s-a îndeplinit astfel visul de a juca împreună și într-un film ce se anunță cea mai tare producție cinematografică a anului 2024.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu dansează ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

Distracție mare în Vama Veche!

“Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, un trio de succes în cea mai nouă comedie românească regizată de Petre Năstase!

„Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacțîi la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecțîi și analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porțîi întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos și în online, dar și în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acțiunii.

Filmările lungmetrajului „Retreat Vama Veche” vor fi în vara 2023, iar lansarea în cinematografe se anunță a fi la începutul anului următor. Deja vedetele postează de zor pe paginile lor de socializare imagini și clipuri de la filmări, unde îmbin utilul cu plăcutul, se simt bine și se distreza de minune.

Publicat: 11 mai 2023, 12:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×