Actrița Emilia Popescu, despre pandemie: ”Se poate trăi și fără noi, artiștii”

Publicat: 26 Jun. 2021, 09:30 Vedete

Actrița Emilia Popescu a făcut o serie de declarații despre pandemia care a creat haos la nivel mondial, pe toate planurile. Aceasta a mărturisit faptul că omenirea poate trăi și fără artiști, „prost, dar se poate”, astfel nemaiexistând ”muzică, teatru, aproape nimic vizual”.

Actrița Emilia Popescu a vorbit despre perioada din actualitate care a pus la încercare sănătatea, răbdarea și resursele omenirii. Noul coornavirus a reușit să dea peste cap viețile tuturor, fie că este vorba despre copii sau adulți. Sănătatea oamenilor a fost pusă la încercare, răbdarea, psihicul, dar și planurile economic, social și politic au fost afectate.

”Așa crede omenirea, că ar avea de învățat. Omenirea ar avea de învățat în fiecare zi, pentru că nu trebuia să vină pandemia ca să ne arate cât suntem de prost informați și de lipsiți de putere de decizie noi, ca indivizi. Eu nu am învățat nimic nou față de ceea ce știam: că se poate trăi și fără noi, artiștii. Prost, dar se poate. Gândește-te că nu mai există muzică, teatru, aproape nimic vizual. Unii pot să trăiască și așa, iar tu, ca artist, trebuie să fii conștient că se poate, să lași nasul puțin mai jos, și să ai puțin mai multă smerenie, dar eu asta o aveam și dinainte. Prin urmare, pandemia nu mi-a adus nimic nou, decât niște surprize neplăcute din partea unor oameni. Atât”, a spus Emilia Popescu pentru Formula AS.

Actrița Emilia Popescu este credincioasă

De asemenea, în cadrul interviului, actrița de 55 de ani a mai vorbit și despre legătura frumoasă pe care o are cu Dumnezeu, fiind credincioasă.

”Am o relație specială cu Dumnezeu, deși nu am fost crescută așa. Părinții mei erau foarte cre­dincioși, dar nu erau religioși practicanți, nu ne du­ceam la biserică. Eu sunt botezată catolic. Trebuia să fiu botezată ortodox, la fel ca fratele meu, dar am fost bolnavă și bunica m-a luat și m-a dus la catolici, pentru că mama și bunica sunt catolice, fiind franțuzoaice. Dar nu s-a ținut nimeni de mine ca să fac pașii necesari. Drept care sunt credincioasă așa cum am simțit eu, fără vreo îndrumare. Merg la biserică mai des, mai ales după ce am devenit mamă. Îmi plac bisericile goale, ca să pot să mă rog în liniște”, a mărturisit actrița.

 

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 26 Jun. 2021, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă