Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala: „E, chiar monstru nu, chiar monstru nu!”

Publicat: 02 Jun. 2018, 15:36 News 3

Actrita indragita a Romaniei a oferit un amplu interviu site-ului Mediafax.ro.

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala si multe alte intamplari. Aceasta a marturisit ca a avut parte de oameni minunati in viata ei. Dar si de oameni mai putin minunati… Acestia intra in categoria despre care unele femei vorbesc in #metoo. Cu toate astea, Emilia Popescu sustine ca nu a fost agresata sexual ca alte femei.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

“Am întâlnit oameni potriviţi în momente cheie ale existenţei mele, l-am întâlnit pe Moţu Pitiş când am fost foarte tânară astfel încât am intrat în meseria asta pe un cal alb , alături de cei mai mari actori ai României”, sustine Emilia.

Actriţa a comentat mişcarea #metoo şi a mărturisit propria experienţă legată de hărţuirea sexuală: “E, chiar monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut “complimente” , sigur. Că s-a întâmplat ceva sau ca nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor “complimente”, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da… Nu , hai monstru nu. Chiar nu. (râde) Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul (râde).”

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Jun. 2018, 15:36 News 3
Pe aceeași temă