Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala: „E, chiar monstru nu, chiar monstru nu!”

Publicat: 02 Jun. 2018, 15:36 News 3

Actrita indragita a Romaniei a oferit un amplu interviu site-ului Mediafax.ro.

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala si multe alte intamplari. Aceasta a marturisit ca a avut parte de oameni minunati in viata ei. Dar si de oameni mai putin minunati… Acestia intra in categoria despre care unele femei vorbesc in #metoo. Cu toate astea, Emilia Popescu sustine ca nu a fost agresata sexual ca alte femei.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

“Am întâlnit oameni potriviţi în momente cheie ale existenţei mele, l-am întâlnit pe Moţu Pitiş când am fost foarte tânară astfel încât am intrat în meseria asta pe un cal alb , alături de cei mai mari actori ai României”, sustine Emilia.

Actriţa a comentat mişcarea #metoo şi a mărturisit propria experienţă legată de hărţuirea sexuală: “E, chiar monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut “complimente” , sigur. Că s-a întâmplat ceva sau ca nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor “complimente”, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da… Nu , hai monstru nu. Chiar nu. (râde) Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul (râde).”

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexualaIti prezentam interviul acordat de actrita Emilia Popescu:

Reporter: În ce stă frumuseţea ta?
Emilia Popescu: Nu pot să-ţi răspund eu (râde) . Chiar nu! Chiar nu pot să-ţi răspund la întrebare! Nu ştiu, nu ştiu pentru ca nu sunt, d-asta, spun (râde).Nu sunt deloc frumoasă . Am momente aşa pe scenă când poate arăt într-un fel aşa…dar nu…asta nu…mergi prea departe (râde)!(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexualaReporter: Care este miracolul vieţii tale, dacă ai avut parte de vreunul?
Emilia Popescu: Fetiţa mea, Maria, şi faptul că … două miracole , unul este copilul meu şi al doilea , am trecut printr-o intervenţie chirurgicală care putea să lase sechele , puteam să rămân paralizată şi iată că nu am rămas , a fost o minune.

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexuala

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexualaReporter: Cum comentezi mişcarea #metoo?
Emilia Popescu: Of , ce întrebare…e greu pentru că vei fi categorisit de unii si de altii …Cred că a fost pornit tot scandalul ăsta, cred că a fost o chestie politică de plătit nişte poliţe cu acest producator şi mai cred că atunci când cineva este agresat trebuie să aibă curajul să vorbească atunci. Peste 20 de ani?! Să spui ce ţi s-a întâmplat?! Sunt perfect de acord , înţeleg, dar lucrurile sunt un pic duse în extrem, adică dacă orice compliment poate fi luat drept agresiune , dacă orice glumă….. păi trebuia să fie lumea noastră…., trebuia să fim toţi la puşcărie (râde) e puţin…… E corect să iei atitudine atunci când e cazul şi când ţi se întâmplă , când ţi se întâmplă! Ştiu că există frică, ştiu că există frica de a nu fi crezută, ştiu ! sau crezut, cunosc! Dar e târziu peste zeci de ani, e târziu .(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Emilia Popescu a vorbit despre hartuirea sexualaReporter: A existat vreun monstru în viaţa ta?
Emilia Popescu: E, chiar monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut “complimente” , sigur. Că s-a întâmplat ceva sau ca nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor “complimente”, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da.. Nu , hai monstru nu. Chiar nu. (râde) Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul (râde).

Citeste interviul integral aici!

Publicat: 02 Jun. 2018, 15:36 News 3
Pe aceeași temă