Florin Dumitrescu și soția lui radiază de fericire! Au dat vestea cea mare din vacanţă: „Sunt sigur că vom fi super fericiți”

Publicat: 24 apr. 2024, 12:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Dumitrescu a plecat într-o binemeritată vacanţă alături de soţie şi cele două fiice. Juratul de la MasterChef a publicat mai multe fotografii din locurile pe care le vizitează, dar a făcut un anunţ important pentru toţi cei care-l urmăresc. Iată despre ce este vorba. 

Florin Dumitrescu a trecut printr-o perioadă extrem de stresantă după ce a anunţat că pleacă de la Antena 1. A încercat să stea departe de scandalul mediatic, şi-a continuat proiectele online, chiar dacă nu i-a fost deloc uşor. A avut parte în schimb de sprijinul soţiei lui, Cristina, care i-a fost alături la fiecare pas.

Acum, se pare că soarele a răsărit şi pe strada celebrului bucătar. Recent, Florin Dumitrescu a anunţat că a plecat în vacanţă pentru că are nevoie de câteva zile de linişte.

Florin Dumitrescu și soția lui radiază de fericire!

Mai mult decât atât, Florin Dumitrescu a dat de înțeles că odată ce se vor întoarce în România, pentru întreaga lui familie urmează o etapă extrem de importantă.

În final, juratul de la Master Chef a ţinut să le ceară scuze celor care-l urmăresc pentru că nu va fi atât de activ pe reţelele de socializare în următoarele zile.

„Scuze, suntem complet nemachiați și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște stie că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi.

Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță. La întoarcere ne așteaptă o nouă eră în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare, să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu.”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Mesajul publicat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram

Florin Dumitrescu, atac dur la adresa postului Antena 1

Într-un filmuleţ publicat pe reţelele de socializare în urmă cu doar câteva săptămâni, Florin Dumitrescu a lansat mai multe acuzaţii, dar în acelaşi timp a precizat că nu poate da foarte multe detalii pentru că se află în continuare într-un proces cu fostul loc de muncă.

”Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertate și cu ușurință și să spun cum stau lucrurile, de fapt. N-am voie să fac asta… Bun, nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard. Dar începe să deranjeze un pic și de aia zic: Dumnezeu e sus și vede! Și tot răul pe care îl fac unii oameni, rău gratuit, din simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor. Nu le doresc asta, să nu mă înțelegeți greșit… Dar așa e viața, e karma. Răul făcut se va întoarce”, a spus bucătarul.

Iniţial, fostul jurat de la Chefi la cuţite a publicat un scurt mesaj pe pagina sa de Instagram, iar ulterior a revenit cu mai multe precizări. Acesta a explicat că îl deranjează foarte tare informaţiile false care apar în mediul online despre el şi familia sa. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 apr. 2024, 12:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×