Dieta cu varză a lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme în doar 3 săptămâni

Publicat: 18 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Dieta cu varză a lui Chef Florin Dumitrescu. A slăbit 10 kilograme în doar 3 săptămâni

Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 21 de zile cu ajutorul unei diete-minune. Regimul este unul destul de strict, însă rezultatele sunt pe măsură.

În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, chef Florin Dumitrescu a decis să se apuce de slăbit. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite acuza dureri de spate, care erau cauzate de surplusul de kilograme. Și-a dorit să scape de această problemă așa că a ținut dieta cu varză.

Secretul acestei diete este consumul a doar trei alimente în mod alternativ. Așadar, în primele trei zile trebuie consumată varză crudă, în următoarele trei zile trebuie mâncat orez fiert, iar în celelalte trei zile este recomandat să se mănânce piept de pui la grătar. Pentru ziua a zecea sunt recomandate legumele crude sau la grătar.

După cele zece zile, dieta se reia până se ajunge la numărul de kilograme dorit: „Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, povestea Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri uluitoare despre cel mai consumat aliment de români

Florin Dumitrescu recomandă să nu mai fie consumată pâinea din comerț. Mai ales dacă nu se cunosc absolut toate ingredientele folosite. Opțiunea cea mai sănătoasă este ca pâinea să fie gătită în casă.

În cadrul podcastului, George Buhnici i-a mărturisit bucătarului că este un mare iubitor de pâine. „O viață întreagă, până la 30 și ceva de ani, mi-a plăcut foarte mult pâinea, să fie de oricare, să aibă coaja groasă, să fie albă dacă se poate și cu cartofi”. Însă, în urma consumului, a observat că are unele reacții adverse. ”M-am umflat! M-am inflamat, m-am și îngrășat și m-am inflamat și constipat”.

Imediat, Florin Dumitrescu i-a spus că acestea sunt efectele glutenului. În urma unei discuții cu un prieten, fostul jurat ”Chefi la Cuțite” a decis să nu mai consume pâine din comerț. Se pare că există un ingredient lichid care se pune în aluatul de pâine. Amicul chefului a făcut un experiment, iar lichidul respectiv a făcut gaură în beton.

Florin Dumitrescu îi îndeamnă pe toți românii să fie atenți la ceea ce cumpără, să se uite la ingrediente. Și să nu le aleagă o pâine ieftină din comerț, deoarece multe sunt nocive. De asemenea, bucătarul le recomandă anumite rețete pe care să le folosească pentru a face o pâine (rețeta lui chef Sorin Bontea) ori o lipie gustoasă (rețeta sa personală).

SURSA FOTO: Arhivă CIAO

Publicat: 18 ian. 2024, 11:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×