Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul după 11 ani de căsătorie: „Suntem pur și simplu norocoși”

Publicat: 08 mai 2024, 17:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul după 11 ani de căsătorie. Noul jurat MasterChef a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu adevărat impresionant.

Chef Florin Dumitrescu nu își ascunde sentimentele și zi de zi postează în mediul online tot ceea ce gândește. De această dată, a scris un mesaj emoționant despre căsnicia pe care o are de 11 ani cu frumoasa lui soție, Cristina Dumitrescu.

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri.

Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, a scris în descrierea fotografiei celebrul jurat MasterChef.

Fanii s-au grăbit să îi felicite, mai ales că în poză soția lui Chef Dumitrescu este însărcinată. Ei bine, este o imagine veche, chiar de la petrecerea descrisă în rândurile de mai sus de celebrul bucătar.

Imagini din culisele MasterChef! Cum se pregătesc Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de revenirea la PRO TV

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au filmat deja pentru „MasterChef”, după ce și-au anunțat revenirea la Pro TV. Cei trei jurați apar într-un clip video, care rulează și pe micul ecran, invitându-i pe doritori la castingul show-ului culinar. 

Acum, la aproape o lună de când marele anunț a fost făcut public, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au filmat deja pentru „MasterChef”, iar un clip video cu ei rulează deja la Pro TV. Cei trei jurați îi invită pe doritori să se înscrie la castingul emisiunii.

Fanii aşteaptă cu sufletul la gură să îi vadă pe celebri bucătari în acţiune, iar recent aceştia au anunţat că şi ei sunt nerăbdători să îi cunoască pe concurenţii cu care vor lucra în acest sezon.

Florin Dumitrescu: Ţi-a fost dor de noi?

Cătălin Scărlătescu: Hai că ţi-a fost, recunoaşte!

Sorin Bontea: Şi nouă de tine!

„E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscri. Hai să îţi iei şorţul!”, au mai spus cei trei chefi. Citește mai multe aici.

Foto: social media

Publicat: 08 mai 2024, 17:59 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×