Florin Dumitrescu nu vrea ca fetele lui să îi calce pe urme! Ce decizie a luat juratul de la MasterChef România

Publicat: 10 iul. 2024, 18:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Dumitrescu şi soţia lui, Cristina, au o familie frumoasă de mai mulţi ani. Cei doi au şi două fetiţe minunate pe care le cresc cu multă dragoste. În cadrul unui interviu recent, juratul de la MasterChef România a dezvăluit că nu ar vrea ca fetiţele lui să îi calce pe urme, motiv pentru care le ţine departe de bucătărie!

Cristina Dumitrescu l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soţ pe vremea când era jurnalistă. A mers la restaurantul unde lucra Florin pentru a scrie un articol despre el. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din 2010 au început o relaţie.

Florin Dumitrescu nu vrea ca fetele lui să îi calce pe urme!

În iunie 2013, cuplul a devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Ava, care are acum 11 ani. Doi ani mai târziu, familia s-a mărit cu încă o fetiță, Mia, care are acum 9 ani.

De-a lungul timpului mulţi s-au întrebat dacă fetele celebrului chef ar vrea să îi calce pe urme. Ei bine, Florin Dumitrescu a dezvăluit recent că şi-ar dori ca fetele lui să urmeze un alt drum pentru că pasiunea pe care el o are pentru bucătărie implică multe cheltuieli.

„Fetele mele încă sunt micuțe. Încercăm să ajungem în punctul de a aprinde aragazul. E o teamă. Mi-e și frică să le prindă pasiunea asta. E o pasiune care costă foarte mulți bani. Mă gândesc și dacă vreuna dintre ele își va dori să gătească cine știe ce carne de crocodil, să mă chinui să o aduc. (râde) Va veni momentul în care va trebui să gătim împreună. Momentan încerc să le responsabilizez cu alte treburi ale casei. Spălat vase, pregătit bucătăria pentru gătit, pus masa, ridicat masa, să ajungem să gătim ușor-ușor”, a spus Florin Dumitrescu, pentru unica.ro.

Cristina Dumitrescu, detalii despre nuntă

În cadrul unui interviu mai vechi, Cristina Sima Dumitrescu și-a adus aminte cu lux de amănunte cum a decurs una dintre cele mai fericite zile din viața ei, cea în care a spus „da” marii sale iubiri.

Dansau și fluturii din stomac, dansa și Ava în burtică, iar eu tremuram și zâmbeam. A fost o zi cu emoție, a fost cu iubire, cu bucurie… cu o mână de oameni, toți ai noștri. A fost una dintre acele zile când știi și simți, cu adevărat, că ești binecuvântat cu iubire! La mulți ani împreună, iubirea mea!”, a adăugat ea.

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 18:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×