Cum arată vila cu etaj în care locuieşte Florin Dumitrescu. Fostul jurat de la Chefi la cuţite are o bucătărie asemănătoare cu cea din restaurantele de lux

Publicat: 19 mart. 2024, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Dumitrescu locuieşte într-o vilă impresionantă împreună cu Cristina, soția lui, și cu cele două fetițe ale lor. Casa cu etaj a fost decorată după bunul lor plac. Din locuinţă nu lipseşte bineînţeles o bucătărie performată aşa cum mai găseşti doar în restaurantele de lux.

Dincolo de cariera lui de bucătar, Florin Dumitrescu se mândrește ori de câte ori are ocazia cu familia sa. Fostul jurat de la Chefi la cuţite este căsătorit cu mama fiicelor sale din anul 2014. Cei 4 trăiesc fericiţi într-o vilă superbă cu etaj şi o grădină spaţioasă.

Florin Dumitrescu, mândru de bucătăria sa

Pe pagina sa de YouTube, bucătarul a făcut turul casei sale şi s-a mândrit cu bucătăria pe care a renovat-o de curând.

„Încep să vă arăt câte puțin din bucătăria mea nouă!

Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mică pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă. Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalăm o hotă de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospăta aerul din bucătărie”, a transmis el pe Facebook, conform unica.ro.

Ce alte schimbări au făcut în casă

Florin Dumitrescu a făcut şi alte modificări în casă. Acesta a apelat și la o firmă specializată care le-a pus tapet în camerele principale.

„Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis: Mamă! Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, a mai povestit Florin Dumitrescu pe YouTube.

Și soția lui a lăudat schimbările din casă: „Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul. Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva”, a spus și Cristina Dumitrescu.

Și fetițele lui Florin Dumitrescu au propria lor cameră, care e spațioasă, decorată cu roz, Ava și Mia au chiar și un dressing încăpător în care își țin toate rochițele.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 mart. 2024, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×