Florin Dumitrescu, îngrijorat din cauza filmărilor pentru noul sezon MasterChef România. Ce mesaj a transmis celebrul bucătar

Publicat: 21 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Dumitrescu a făcut recent declaraţii despre filmările noului sezon de la MasterChef România. În prezent, celebrul bucătar se află în vacanţă şi le-a mărturisit celor care îl urmăresc faptul că îşi face griji pentru ceea ce va urma. Iată de ce.

După ce timp de 12 sezoane au apărut la Antena 1 în show-ul culinar Chefi la cuţite, iată că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu a decis de curând să se reîntoarcă în locul în care au devenit celebri. Noul sezon MasterChef România de la ProTV va începe în curând, iar chefii sunt pregătiţi de acţiune.

Florin Dumitrescu, îngrijorat din cauza filmărilor pentru noul sezon MasterChef România

Florin Dumitrescu a dezvăluit recent pe reţelele de socializare că atât el, cât şi colegii lui se pregătesc de filmări, însă el are unele temeri. Bucătarul spune că are câteva kilograme în plus, tocmai de aceea se gândește că stilista care-l va îmbrăca va avea mult de muncă.

Astfel dintr-o vacanță în Italia, unde a gustat din multe preparate tradiționale, el a transmis: „S-a mâncat bine și luna asta. Din nefericire nu am început regimul și pe când vom începe filmările voi da bătăi de cap stilistei. Deja am depășit un an de la ultima zi de filmare și încă sunt în pauză. Problema este că nu se închide sacoul dacă nu mă potolesc cu mâncarea. Cât am scris treaba asta mi s-a făcut foame și abia aștept cină să mănânc niște paste”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Reacţia fanilor nu au întârziat să apară: „Mâncarea gustoasă ne face fericiți și pe noi și pe croitor”/ „Important e să fii sănătos! Abia așteptăm să vă vedem la treaba!!”/ „Să fii sănătos chef, o să ai timp de regim când începi treaba! Abia va aștept!”.

Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×