Câți bani primește Theo Rose pentru un concert. Tariful s-a schimbat după ce a devenit mamă

Publicat: 26 apr. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Theo Rose a devenit mămică anul acesta, în luna iunie, iar de atunci se împarte între viața de familie și carieră. După ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, artista și-a reluat rapid activitatea, însă tânăra artistă și-a schimbat onorariul.

Cântăreața are mult de muncă, mai ales că joacă și într-un serial TV, astfel că, atunci când este rugată să susțină spectacole live, Theo Rose își dorește să merite plecatul de acasă. Potrivit publicației cancan.ro, suma cerută de artistă pentru 60 de minute este de 6.500 de auro, dar poate poate ajunge și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex.

Având în vedere că atât ea, cât și Anghel sunt mai tot timpul ocupați, Theo Rose a mărturisit că a angajat o bonă pentru fiul ei, care să aibă grijă de el atunci când niciunul dintre ei nu poate.

„Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată. (…)”, a mai adăugat Theo Rose.

Cum a fost prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian

În cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Theo Rose a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală, povestind cum l-a cunoscut pe Anghel Damian la castingul pentru serialul „Clanul”, unde a și primit un rol. Potrivit cântăreței, povestea lor de dragoste a început la câteva luni după ce aceasta a fost acceptată să joace în serial.

„La casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher”, a afirmat artista. „M-a sunat Marcel (manager la PRO TV). Eu cu Marcel avem o relație foarte funny pentru că, pe măsură ce s-au întâmplat lucruri în televiziune, și el și eu descopeream că se mai poate întâmpla încă o chestie, el mă întreba și eu ziceam «da» la tot. Întâmplarea face că fix cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film. M-am sfătuit și eu cu ai mei, cu managerii, am stabilit că poate nu e pentru mine rolul ăla. Dar, în sufletul meu, eu am regretat. Că era șansa mea să joc în ceva. Îmi doream tare. Eram la Alessandra acasă, vorbisem despre asta. Și îmi sună telefonul. Când mă uit, Marcel. Și îmi zice așa: «Fii atentă: anul ăsta ai fost la Vorbește lumea și ai prezentat, ai fost la Masked Singer, ai prezentat și Super Star și acum te fac actriță»”, a povestit Theo Rose, potrivit unica.ro.

„Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai sunt. «Se face un casting, vrei să te duci la el?». Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. Am plecat la casting cu Gospodin, am învățat textul pe drum, eu conduceam, el ținea foaia. Am învățat textul, am învățat că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră, Delia și o cameră. Am intrat ca un soare, mai că am trântit ușa de perete de emoții. Anghel era foarte calm, nici el nu cred că a avut cine știe ce așteptări. Ne-a explicat situația. Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în VLAD. Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, «hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri». Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe”, a mai spus artista.

Foto: scoial media

Publicat: 26 apr. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×