Cine câștigă Chefi la Cuțite, sezonul 13. Surpriză pentru fanii Antenei 1

Publicat: 25 apr. 2024, 17:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cine câștigă Chefi la Cuțite, sezonul 13. Surpriză pentru fanii Antenei 1

Tensiunile au atins cote maxime în platoul de la Chefi la cuţite. Concurenţii au simţit pe pielea lor ce înseamnă competiţia, iar fiecare vrea să lupte pentru a ajunge cât mai aproape de marea finală! Fanii emisiunii au avut parte de o surpriză recent şi asta pentru că s-a aflat mai devreme cine pleacă acasă cu premiul cel mare de la Antena 1.

Concurenţii show-ului culinar dau tot ce au mai bun în bucătărie în această etapă a competiţiei. Lupta este din ce în ce mai strânsă, dar numai unul va reuşi să plece acasă cu trofeul şi banii!

Potrivit paginii Viperele Vesele în marea finală Chefi la cuțite îi vom vedea pe Lăcrămioara Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbena, echipa lui Chef Alexander Sautner și Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia.

Cine câștigă Chefi la Cuțite sezonul 13

Cine este marele câștigător Chefi la Cuțite? Viperele Vesele spun că Mihai Dragomir va pleca acasă cu marele premiu de la Antena 1.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Lăcrămioara Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbena, echipa lui Chef Alexander Sautner și Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia, vor fi finaliștii sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite.

Mihai Dragomir va fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii!  Antena 1 ne iubește!”, au anunțat Viperele Vesele pe pagina de Instagram.

Ce părere are Cătălin Scărlătescu despre juraţii de la Chefi la cuţite

Întrebat în cadrul unui interviu recent ce părere are despre cei care i-au înlocuit, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că sunt niște oameni profesioniști care au muncit din greu pentru a ajunge la performanţele de astăzi.

Bucătarul îi cunoaște foarte bine, ba chiar cu Orlando Zaharia e prieten de foarte mulți ani.

„Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt nișe necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 apr. 2024, 17:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×